Friday, November 9, 2012

Kisah Danina...

Syukur alhamdullilah anak kedua Mak Dara iaitu Adza Danina Kirana telah menerima hadiah Peningkatan Prestasi Terbaik Darjah 5 2012 . 

Danina sedang menunggu giliran untuk naik ke pentas



Time ni nama Danina baru diumumkan

Danina setelah mengambil hadiahnya


Fuhhhh i'm a proud Mama bila lihat anak Mak Dara naik ke pentas di sekolahnya dan menerima hadiah itu.. Dalam hati menjerit.. That's My Girl hehe.. Tapi yang bestnya terlalu over exited sampai time Danina terima hadiah dari cikgunya anak Mak Dara si Haiqal boleh lupa nak snap gambar adiknya tu sebab asyik dok tersengih dan sakan tepuk kat dia...bila time Danina nak turun stage baru teringat nak snap gambar adoyaiiii hahaha takpe janji adalah juga gambarnya dari takde kannn :) 

Adza Danina dan adiknya  Adza Kasih

Adza Danina dan abangnya Adza Haiqal 


Tahniah anak mama Adza Danina Kirana.. Mama so proud of you ;)



17 comments:

  1. Tahniah!!! tinggi anak MD haiqal tu.. :)
    mesti rasa excited tu sukar digambarkan kan?
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Naniey yup memang over exited sangat hehehehe

      Yup anak sulung Mak tu lebih tinggi dari mak.. Mak dara tinggi 5'6 rasanya anak mak tu 5'7 or 5'8" kot ikut ayahnya ;)

      Delete
  2. tahniah danina....nama anak Mak Dara sama mcm nama anak saya..Haikal

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.. Anak sis lahir tahun apa.. sebab masa Mak lahirkan Haiqal pd thn 98 mmg berduyun baby baby boy dilahirkan diberikan nama Haikal hehehe

      Delete
  3. Wah tahniah..tahun depan cuba lagi

    ReplyDelete
  4. Tahniah Adza Danina Kirana ! :D semoga tahun depan dapat lagi dan score 5A dalah UPSR ye. Amin~ dan tahniah untuk Mak Dara juga :) hehe~

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat anak Mak! Semoga akan terus berjaya d dunia dan akhirat..Amin...

    ReplyDelete
  6. Tahniah Mak Dara.! Sedap2 la nama anak mak dara...hehhe

    ReplyDelete
  7. mesti danina bangga bila baca blog mama die nih..hehe..lg semangat nk belajar..tahniah danina!

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mak dara...tahniah2 yer sebab berjaya...:)

    ReplyDelete
  9. Dear Adza Danina Kirana, congrats yer sayang..keep a good pfomance!

    ReplyDelete
  10. taniah mak dara.
    seronoknya melihat anak-anak membesar depan mata :)
    i'm proud to u too mak dara ;)

    ReplyDelete
  11. waaa...tahniah danina..adik comel dan pandai..

    ReplyDelete