Sunday, November 4, 2012

Pushhhh Pushhhhhh Pushhhhhh


Pushhhhhhh Pushhhhhh Pushhhhh.. Nak tolak apa pulak mak dara pada hujung minggu ni dok asyik pushhh je ni kan.. Sebenarnya mak dara sekarang berada di Hospital Specialist Colombia Asia di setapak bagi menemani adik mak dara Adza Emie yang sedang periksa oleh doktor untuk bersalin anak ketiganya.. Pagi tadi mak call cakap yang dah pecah air ketuban.. Mak aii due date sebenarnya pada 14hb depan ni dah terawal dari tarikh ni..

Sekarang tengah tunggu keputusan doktor sama ada dah tiba untuk melahirkan atau false alarm.. Tapi kompom nak bersalin dah sebab semua tanda tanda untuk bersalin dah ada.. Doakan semoga semuanya berjalan lancar ya..

Ok emieee pushhh pushhh pushhh hehe

Published with Blogger-droid v2.0.8

6 comments:

  1. ni mesti baby girl ni awl bersalin..hope adik sis ok dan selamat bersalin

    ReplyDelete
  2. bestnya.. semoga Allah S.W.T permudahkan segalanya..

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan segalanya :-)

    ReplyDelete
  4. fuuhhhh...moga semuanya berjalan dgn lancar (:

    ReplyDelete
  5. adik mak dara macam copy paste muka MD la :P

    ReplyDelete