Saturday, November 17, 2012

Saya Pengguna Premium Beautiful!

Wahhhhhhh hari ini dengan suka hati.. senang hatinya Mak Dara nak umumkan bahawa Mak Dara adalah pengguna PREMIUM BEAUTIFULL!!! Tadaaaaaaaaaa... Memang dah lama Mak dara mengidam nak pakai korset yang sungguh hebat ini dan akhirnya hari ini maka terlaksana jua hajat yang terpendam tersimpan tersirat dan ter ter yang lain lagi....hehehe . Ini semua berkat dari teman Mak Dara Sofea dan Wati yang memperkenalkan PREMIUM BEAUTIFULL ni Pada Mak Dara..Mak Dara memang pernah dengar tentang korset ni tapi dengar macam sekali lalu je le.. Tapi bila duduk dan berbual dengan pengguna PB Sofea dan Watie hati terus tertariks.. menariks.. memang da bommm lah khasiat khasiat yang kita dapat dengan memakai PB ni..

Sesi penyerahan PREMIUM BEAUTIFUL
Sila abaikan wajah MD yang sememeh itu almaklumlah kat rumah
takkan nak bersiap siap sakan pulak kan kekeke

Sofea telah ajarkan cara cara pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL yang sebenarnya pada Mak.. Waduh kurang kurangnya perlukan bantuan juga untuk memakainya almaklumlah badan mak yang ala ala gebu tong gas petronas tu hehe.. 

Masuk sekarang dah hampir 3 jam memakainya dan alhamdullilah syukur sangat sangat rasa ok.. Takde lah rasa macam terjerut sangat sangat ke.. sesak nafas  sampai tak boleh bernafas ke atau susah nak bergerak ke..Rasa nya sama macam pakai gurdle/bengkunglah.. Kalau takde rasa apa apa langsung mana kan dapat resultnya kan hehe... syukur alhamdullilah.. 

Pada yang ingin tahu lebih lanjut tentang Premium Beautiful ni bolehlah contact SOFEA di blog Sofea @ http://www.sofiashazrizat.com/.. atau di blog Wati www.watiabubakar.com Tanya tanya je pun takpe.. Yang penting kita tahu dahulu tentang apakah PREMIUM BEAUTIFULL ni dan apakah kebaikan yang akan anda dapat dari menggunakan PB ni.. Dan memang mak syorkan pada semua lah PB.. Berbaloi baloiiiiii ;)

Insyaallah Mak akan selalu updatekan result/day to day mengenai PB dan anda boleh menilainya dari situ.. tungguuuuuu....

23 comments:

  1. menariknyer...semoga dpt result tbaek yup! =)

    ReplyDelete
  2. wahh! teringin juga nak pakai~ tapi memandangkan sy ni student,banyak nak guna duit. tak mampu lagi rasanya~ hehe :D

    good luck mak dara ! nanti share result ye :)

    ReplyDelete
  3. Ida finnally he..he..
    ingat tak dulu ida nak beli saya punya...

    now masih ada, tak pernah pakai.. ida kalau ada sesapa nak beli bg tau saya nak jual boleh tak...

    kalau tak nak ambik full set ambik mana2 dia nak pun tak apa..
    baju & bengkung saya nak jual

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesssss finally sampai jugak hajat di hati kannnnnn ... insyaallah kalau ada yg nak beli ida gi tau balqis ye.. Lama tul tak jumpa winduuuuuuuuuuuuuuuuuu woooooooooooooooooooooo

      Delete
    2. rindu ida juga.... bila nak jumpa lagi ida.....????

      Delete
    3. tu lah pasalllll lebih setahun kita tak jumpaaa.. nak jugak jumpa dlm masa terdekat ni....

      Delete
  4. Tahniah utk MD...mmg PB sangat hebat...nanti boleh tak ema nak buat entry pasal MD dgn PB..

    ReplyDelete
  5. Tahniah! MD pilih PB.. PB mmg pilihan yg tepat..

    ReplyDelete
  6. wah... lepas ni lagi haute la sis... ^_^ nak tengok sis pakai dulu apa progress pas tu nanty...bley fikir fikir nak ikut jejak sis pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doa doakan semoga akk boleh cepat dapat result yg memuaskan ye.. Akk akan buatkan Diary BP tak lama lagi so boleh lah lihat perkembangannya dari situ nnt ye ;)

      Delete
  7. nak pakai jugak!! :D tapi tak mampu lagi...hee..btw, good luck Mak Dara, hopefully dapat apa yang diidamkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah boleh pakai punya.. memang berbaloi baloiiiii.. doa doakan semoga mak dara dpt result yg memuaskan ye

      Delete
  8. hahaha... kelakarlah Mak Dara ni.Gebu tong gas?Hehehehe.... Dah lama dah pakai PB ni.Mmg bagus tau.Bila pakai tu, perasan cantik sangat.Hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kannnn mak pun sejak dr petang mata tu asyik nak memandang kat cermin je kejenya hahahahaha

      Delete
  9. Slim la MD lps ni...M tak mampu mak pakai..hu hu..

    ReplyDelete
  10. sy dah 2 tahun pakai PB.... dulu berat 68kg skrg 54kg... tak nak turun mendadak nnti boleh lupa diri...hahaha.... lgpun biar turun ckit-ckit, bole maintain... sejak pki PB badan rasa ringan...

    ReplyDelete