Wednesday, November 14, 2012

SELAMAT HARI LAHIR KASIH...



Kejap aje masa berlalu dah pun 8 tahun berlalu.. Mak Dara ingat lagi saat saat melahirkannya pada 8 tahun yang lalu... Betul betul pada pagi hari raya aidilfitri.. Masa tu orang tengah sibuk beraya Mak Dara sibuk bergegas ke Klinik Bersalin Subang.. Siap dengan pakai baju raya lagi hehehe.. Ohhh memang lain pengalaman bila bersalin di hari raya ni.. Mak dara lahirkan Kasih secara C-Section/ pembedahan. Lepas aje bersalin siap semua adik beradik datang melawat pun dengan berpakaian baju raya.. Dah macam open house dah kat klinik tu.. Penuh dengan adik beradik Mak Dara .. 

Tapi paling sedih pun masa bersalin time raya jugak sebab apa? Sebab lepas balik aje dari klinik kena pantang kan.. Habis tu orang tengah raya.. tau tau ajelah menu hari raya ohhhh terliurrr wooo.. Sedangkan Mak Dara hanya dapat makan nasi, sayur ngan ikan kering aje huhuhu.. Dah tu air pun Ibu mak dara suruh minum sikit sikit je.. Fuhh seksa berpantang ni hehehe...

Dalam banyak banyak anak.. Kasih yang paling manja dengan Mak Dara.. Mungkin ini kerana Mak menyusukannya selama hampir 3 tahun.. So bonding tu kuat .. Hmm Ok lah Mak Dara terpaksa undur diri dulu.. Mak kena siapkan birthday party untuk Kasih petang ini..

Untuk anak mama ADZA KASIH SAFEA.. Mama luvssss you so much sayang.. Selamat Hari Jadi Yang Ke Tujuh sayangku...


18 comments:

  1. happy bezday ADZA KASIH SAFEA ^^

    ReplyDelete
  2. Happy Bufday for your daughter Mak Dara..

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Kasih..Moga menjadi anak yang solehah berguna di dunia & akhirat..Amin..

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir..semoga di panjangkan umur dan dimurahkan rezeki kasih. ^__^

    ReplyDelete
  5. Happy birthday KASIH.!! :)
    Bahagiakan mama Kasih nie tauu,..

    ReplyDelete
  6. masa berlalu dengan cepatkan?

    Happy Birthday Sayang

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir utk kasih juga . moga jadi anak terbaik dunia & akhirat ye MD

    ReplyDelete
  8. Selamat hari lahir untuk anak MD "KASIH".. sangat sedap namanya..

    ReplyDelete
  9. Selamat hari jadi Kasih. Moga besar jadi anak yg baik. Tak lupa jasa mak ayah ye..
    3tahun menyusu? Wah lama tu mak dara :)

    ReplyDelete
  10. Happy birthday untuk ADZA KASIH SAFEA :) semoga jadi anak yang solehah dan disenangi oleh ahli keluarga anda :D amin! Sayang mak ayah dan keluarga ye. jgn lupa jasa mereka ;)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mak dara...selamat hari lahir yer...:)

    ReplyDelete
  12. wahhhh... happy birthday ya kasih. auntie mia doakan kasih dapat menjadi anak yang solehah dan belajar rajin-rajin ya. dah besar ni, take care always...

    ReplyDelete
  13. Happy birthday sayang :) moga jadi anak solehah & bijak!

    ReplyDelete