Sunday, November 4, 2012

Siapa Yang Nak Bersalin Nih..




Adoiiii laaaa.. Dada mak dara dari tadi dok dup dap dup dap.. Pastu kejap kejap rasa nak kebilik air.. Waduhhhh siapa yang nak bersalin sebenarnya  ni adesss hahaha memang nebesss habis Mak Dara tatkala ini yang sedang berada di bilik wad bersama adik mak dara adza emie yang sedang menahan sakit untuk melahirkan.. Tiap kali contraction dia datang dan tengok wajah adik mak dara menahan sakit waduhhh tak sampai hati dibuatnya..

Syukur alhamdullilah semua nurse dan doktor di Hospital Colombia Asia ni semua baik baik belaka membuatkan proses kelahiran ini menjadi lebih lancar.. Wad yang diduduki oleh adik mak ni pun selesa syukur.. Semoga semuanya berjalan lancar amin...
Published with Blogger-droid v2.0.8

14 comments:

  1. Semoga semuanya berjalan dengan lancar Mak Dara :-) Sempat lagi ber"peace" bah...Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah pasal.. Yang nak bersalin siap peace segala yang mak dara pulak yg nebesss hahaha

      Delete
  2. Waaa..semoga dipermudahkan segalanya..Seronoknya nak dapat baby.hehe.

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan...ameen..
    tahniah mak dpt ank sedara baru ye...^^

    ReplyDelete
  4. Tahniah dpt anak sedara baru.
    dah bersalim ke belum?
    Semoga semua selamat hendaknya.

    ReplyDelete
  5. congratulations..hope dipermudahkan segalanya...memang suspen nihh

    ReplyDelete
  6. semoga selamatla semua hendaknya..amiiinn :)

    ReplyDelete
  7. semoga segalanya dipermudahkan ..amin :)

    ReplyDelete
  8. mak dara nak ada anak buah baru...sonoknya...Tahniah!!!!

    ReplyDelete
  9. syukur... bertambah lagi ummat muhammad...

    hai kak adza... ape khabar? lama x berkhabar... hope sukses selalu... sorry kak.. busy kebelakang ni... :P

    ReplyDelete
  10. aduihh..sempat tol tu berpeace yer :P . lama tak kunjung sini.

    ReplyDelete
  11. huhuhu..biase la..mesti kene tempiasnye :)

    ReplyDelete
  12. Masa nak bersalin tu sakitnya Allah je yang tau..Tapi IBU je yang dapat rasa semua tu..sebab tu syurga ditelapak kaki ibu :)

    ReplyDelete