Monday, November 19, 2012

Tolong!! SOS!! HELP!! من فضلك!!

Tolong!! தயவு செய்து!! 하시기 바랍니다!! 
SOS!!  من فضلك!! 请!! HELP!!

Haaaa sekali semua ayat dari bahasa melayu ke bahasa tamil , bahasa cina, bahasa arab, bahasa k pop korea dan macam macam lagi bahasa mak dara dah keluorkan dah di atas.. Cuma nak menyebutnye aje yang Mak Dara tak berape nak pandai.. Pendek kata entry ni Mak Dara nak... MINTAK TOLONG... haaa tu pendek yang kata..

Panjang kata pulak.. Meh Mak Dara ceritakan apakah pertolongan yang Mak Dara nak minta.. Ingat lagi tak Mak Dara pernah join segmen iPhone 5 gadget impian yang telah di anjurkan oleh  Denaihati idok lame dulu.. Haa tugasan seterusnya memerlukan setiap peserta iPhone 5 gadget impian  perlu mengumpulkan sebanyak mungkin klik G +1 untuk entri penyertaan anda.
Screen Shot 2012 11 16 at 2.55.21 PM iPhone 5 Gadget Impian Cabaran Bermula
Haaa tu yang Mak Dara malas nak suruh panjang ni berkata kata kan panjanggg tu hehehe.. Ya itulah al kisahnyaaaa.. Jadinya Mak Dara nak mintak tolong anda semua untuk.. emmmm.. untuk emmmmm.... Jap nak kembungkan pipi, muncungkan mulut kasi kiut sikit...
Errr ternyata tak comel langsung bila Mak buat macam tu.. Karang dari anda semua nak tolong mak terus je muntah pink pangkah dan tutup blog mak.. Emm pakai plan B lah kalau macam tu..
Haaa pakai gambor anak bongsu Mak Dara si Isabella baru ok kot hahaha... Haa so setelah kembungkan pipi dan muncungkan mulut kami anak beranak... Mak Dara nak minta tolong anda untuk klik g+di link iPhone 5 gadget impian boleh?? Meh Mak Dara beritahu caranya ya. Caranya..

1) Klik link ini iPhone 5 gadget impian
2) kemudian klik lah g+ di akhir entry itu...

Namun takkan lah mak nak minta tolong je kan.. Mesti lah ada sedikit present mak untuk anda yang sudi tolong mak yang mengidam sangat nak merasa pakai iPhone 5 gadget impian tu hehe.. Setelah anda tolong klik g+ di entry Mak Dara itu sila tinggalkan komen "Saya dah klik g+ untuk MD" dan kemudian tinggalkan link blog anda di kotak komen di bawah .. Dannnnnnnn Mak Dara akan masukkan link blog anda ke dalam BLOGLIST terbaru Mak Dara iaitu bloglist "SUPPORTERS MAK DARA"  macam yang anda dapat sekarang di side bar Mak Dara sampai bulan depan.. Amacam? win win situation lah kan.. You scracth my back.. I scrach your back tapi itu cara orang putih mana boleh yang bukan muhrim main sedap nak scracth scrath aje kan karang ada jugak periuk belanga terbang melayang layang.. Sama sama saling membantu.. Jadiiii boleh ke tolong Mak....??? Harap haraplah ada yang sudiiiii.... Pssttt tinggalkan komen di entry ni ye.. Mak Dara sudahi dengan ucapan jutaan terima kasih kepada anda semua kerana sudi menolong Mak Dara lap yuuuuu very the high you knowww hehe
#pssstt ini idea MD untuk dapatkan g+ dari teman blogger MD.. Macam mana pulak dengan peserta yang lain ye..kompom lagi kreatip lagi hebat namun harap harapnya tak samalah macam cara meroyan mak ni hehehe 

SENARAI SUPPORTER MAK DARA ;)
) mungkinkah anda hehe

ps: Pstttt bukan klik g+ di entry ni tau di entry di link iPhone 5 gadget impian  ini ya.. tenkiuuuuuuuuu!!!!

28 comments:

  1. dah tekan.good luck mak dara. selalu -selalulah jenguk blog saya k ^___^
    http://aderakukeysah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Kyle.. Mak dah masukkan blog kyle dlm bloglist mak

      Delete
  2. helllo. selamat malam

    sudah


    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies

    1. tankiuu sudi support MD.. mak dah masukkan link blog ini dalam blog list MD ;)

      Delete
  3. gud luck mak dara...nak g klik nih..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiuuuuu luqman.. dah klik jgn lupa tinggalkan link blog kat sini tau.. mak nak masukkan dalam bloglist Mak Dara itewww hehe

      Delete
  4. Saya dah klik g+ untuk MD.. :-) www.erazfadli.com
    sentiasa support MD!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Eraz selalu support MD.. mak dah masukkan link blog ini dalam blog list MD ;)

      Delete
  5. Saya dah klik yerrr...Hai MD! Mogaa sukses sentiasa..:) http://annurbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyyy tenkiuuuuuu mak dah masukkan dalam bloglisttttt ;)

      Delete
  6. "Saya dah klik g+ untuk MD"
    yeah im done!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Zila.. Mak akan masukkan blog Zila laju laju dlm blog list terbaru Mak tu skrg juga ;)

      Delete
  7. nak p tolong jugak..tenet lembap nih..adeh..kalau xleh juga, esok pepagi intan g opis, intan g nolong mak dara ! yeargh!

    ReplyDelete
  8. Mak, intan dah click ye jap tadi..settle..good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Intan. Mak Dara dah masukkan blog intan dalam bloglist Mak Dara..

      Delete
    2. terima kasih kembali buat MD sudi masukkan intan dalam bloglist md..hehehe..syukran

      Delete
  9. Mak dara.. Baby dh klik +1 utk mak dara... All the best to U mak dara..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq baby.. Mak Dara dah masukkan dalam blog list Mak Dara

      Delete
  10. oyye pun men mengklik,,,
    done!!!support mak~
    http://hairrysadali.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihhh dik.. dah mak masukkan dalam bloglist Mak Dara ;)

      Delete
  11. Replies
    1. terima kasih sis.. mak dah masukkan blog sis dalam bloglist mak ;)

      Delete
  12. Saya dah klik g+ untuk MD ^^http://nazlyizan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. terima kasih sis.. mak dah masukkan blog sis dalam bloglist mak ;)

    ReplyDelete
  14. Always support u Mak Dara.. Good luck.. :)

    ReplyDelete