Wednesday, November 21, 2012

WW : BAU KETIAK YANG MELAMPAU

"HEHEHE"

15 comments:

  1. tp memang pn. penah kami buat program international dgn negara2 luar. negara2 lain ok je. korea jepun, tp klw depa datang. xkirala. yg pakai blazer ke, yg kemeja suit ke, tp BAU ????? masya ALLAH.. huhuhu xle blah lg la klw dok main tgh padang.


    Hehehhe hye kak. follow me. i already follow u ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian ye, terpaksa amik bau ketiak diorg ye..hehe

      Delete
  2. ahahahahaha.... something gotta be the scape goat.. alahai Mak Jemah
    ba ba kamben itam, ada bulu takde bulu..

    ReplyDelete
  3. huhuhu..macam2 alasan kan..tapi kalau dah bau yang terlampau mmg leh menggu konsentrasi tak tahan juga kita kan...

    ReplyDelete
  4. Sangat tidak profesional. Kat padang kot. Open space. Bukannya terkepit kat bawah ketiak diorang. Yg seri dengan Hong Kong tu, apa alasan?

    ReplyDelete
  5. biar betul diberinya alasan ketiak berbau..

    ReplyDelete
  6. lepas ni team mana nak bg Malaysia kalah, gunakan ketiak anda sebagai senjata.hehe

    ReplyDelete
  7. pengkritik profesional bolehlah ckp sbb x turun ke padang , berlari n berpeluh... mmg bangla nie bau hangit sbb makanan mereka terlampau banyak bawang merah n kari pekat kow2.... orang malaysia mkn juga tp sederhana.... dan satu lagi deadorant sgt mahal dan dianggap kegunaan org2 kaya sahaja di bangladesh..

    ReplyDelete