Wednesday, December 5, 2012

17 Hari Hilang 3kg & 2 inci!!! Terima Kasih PB!

Mak Dara panjatkan kesyukuran pada ilahi apabila perkara yang mak usahakan kebelakangan ini telah menampakkan hasilnya. Syukur alhamdullilah Mak Dara telah berjaya turunkan sebanyak 3kg dan telah dapat kurangkan hampir 2 inci sejak memakai PREMIUM BEAUTIFUL selama 17 hari saja?!!!

Sememangnya Mak Dara dapat turunkan berat badan sebanyak 3 kg selepas hanya memakai 10 hari premium beautiful . Anda boleh baca testimoni Mak Dara dalam entry ini 10 Hari Hilang 3 Kilogram!!! Terima Kasih PB! tapi sejak hari itu Mak sedih juga kerana tiada lagi penurunan berat badan pada mak dara selepas hari itu. Mak mulanya rasa macam nak putus asa jugak.. Takkan takde perubahan langsung kan.. Ye lah sejak dapat turunkan berat badan minggu lepas mak bertambah gigih memakai premium beautiful ni.,. Dulu mak pakai ngam ngam 8 jam saja sehari . Makna kata tepat je 8 jam pakai PB mak terus bukak.. Kira mata tu asyik memandang aje ke arah jam menunggu waktu untuk membuka PB ni, gaya macam nak buka puasa pun ada hehe..
Namun makin lama makin selesa dan makin tak terasa memakai PB ni dan kini mak kerap memakai PB lebih dari 10 jam sehari.. Punyalah gigih nak kurus kan hehe.. Pagi tadi lepas saja mandi Mak Dara timbang berat badan mak tetap begitu jugak..Harap harap ada lah lagi penurunan dalam berat badan Mak Dara ini. Namun mak hampa.. Tak naik dan tak turun langsung..maintain aje.. Mak pun diamkanlah saja lepas tu dan Mak pun bukak le almari dan carilah baju yang nak mak pakai.. Lepas capai baju mak capai le seluar dan pakai.. Tiba tiba rasa ada sesuatu yang tak kena.. Memang lain macam aje rasanya.. Aik apasal pulak senang je sarungkan seluar ni? Aik apasal senang aje nak butang dan zipkan seluar ni ? Dan pada saat dan ketika itu mak sedari bahawa seluar yang selalu mak pakai yang dahulunya ketat sekarang dah ada ruang lebih.. ruang lebih??? Apa lagi terus tengok cermin.. Iyalah memang ada perbezaannya.. Apa lagi terus kasi snap snap gambor le..

Tiba tiba Mak teringat le tentang gambar Mak Dara yang telah ditag oleh kakak Mak Dara yang ada datang kerumah Mak Dara pertengahan tahun ini dalam bulan Julai dan dalam gambarnya itu Mak Dara memakai seluar yang sama. 

Mak Dara dan anak sedang bersiap untuk keluar makan bersama 
kakak sulung MD (julai 2012) 

Haaaaa dulu pakai seluar ni memang ketat..jenuh nak zipkan seluar ni. Dan bila dah di zip.. isi perut semua naik ke atas hahahahaha. Harap tak ada yang muntah pink melihat gambar mak dara yang ini ya.. Harap maklum saiz mak dara ni memang mirip dengan saiz peti ais dua pintu ye hehe..Tapi bila dah ada perubahan yang amat ketara ni.. Apa lagi teruja punya pasal terus sarung tudung dan apa lagi.. more snap snap snap le jawapnya hehe


Sila abaikan muka mak yang tak sememeh itu memang tak teringat langsung nak sapu bedak ke nak tenyeh liptik dah time ni.. Teruja punya pasal hehehe.. Syukur alhamdullilah memang seronok bila benda yang kita usahakan membuahkan hasil.. Syukur memang berbaloi lah mak tahan memakai PB berjam jam setiap hari.. Berat tak turun rupanya ukuran badan yang makin kurang.. syukur.. Nasib baik tak cepat putus asa hehehe
 
Memang Mak Dara memang syorkan pada anda untuk mencuba PREMIUM BEAUTIFUL ni. Sangat BERBALOI BALOI!!!!! Untuk keterangan lanjut mengenai PREMIUM BEAUTIFUL ini anda bolehlah hubungi call/sms/whatsapp sofea seperti detail di bawah ya... Ataupun boleh email mak dara @ mrs_martias@yahoo.com . Percaya tak kalau mak katakan untuk mendapatkan korset Premium Beautiful ni amat mudah bila adanya bayaran ansuran yang sangat sangat mampu dimiliki oleh semua orang. Cepat cepatttt mari menguruskan badan bersama Mak Daraaaaa hehehe

SOFEA : 019 - 3734 118




23 comments:

  1. Replies
    1. hehehe kena lebih gigih usaha .. skrg dah makan nasik balik.. bahaya ni takut naik balik badan hehe

      Delete
  2. sy pon baru pakai gak..baru sebulan..berat lom turun lagi tapi body dah mengecil 3 inci..mungkin sy tak pakai 8 jam kot sehari,haha..tapi bila tgk mak..jelous.ni nak try pakai 8 jam gak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe jom pakai 8 jam bersama sama.. kalau ada sebarang perubahan bagitau Mak dara tau.. boleh mak dara masukkan dalam entry special mak nanti..

      Delete
    2. dah start memanjang'n masa pakai..hari-hari dapat pakai 6 jam-8jam..mula-mula tu terasa sakit gak kat perut..cam senggugut..tapi bila hari ke2 pakai full set,dah kurang sikit..smalam timbang dah turun 1 kg..padahal xde diet pon..makan cam biasa..sy ambik sekali ngan maharani..nak cuci kat dalam-dalam tuh sbb piot dulu tak teratur..so bnyak yg dah tersumbat..best sngat pakai PB..selesa..bila berjalan n duduk pon terasa tegap je badan..hehe

      Delete
  3. terbaik lah PB!!...saya pun pakai 8 jam sehari gak dlm pantang ni..senang sgt nak sarung, lupakan bengkung tradisional..hehehehh...& saya gabungkan juga dgn pengambilan herba maharani & lactolite utk tenaga & mencuci usus..sgt2 berkesan!!...PB rawkkkssss!!!..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah ramai betul ckp kena makan dgn herba maharani.. tp mak part minum minum ni mmg fail.. kalau pil memang mak juara hehe.. yup betul3 PB mmg rockssss uolssssssss hehehe

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hehehe doakan mak dara mendapat hasil yg lebih baik pd hari yg mendatang ye Huda

      Delete
  6. wahhhhh.. tahniah ya kak.... kena maintain lah lepas ni... ;)

    ReplyDelete
  7. Huishhh...jelez gila!

    nak jugak hilangkan lemak2 tepu kat pinggang nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. JunAina.. kalau nak hilangkan lemak macam mak dan nak pakai pb bagitau mak tau.. Mak blh beritahu bayaran ansuran pb yang sangat sangat rendah.. email mak @ mrs_martias@yahoo.com atau call sofea dgn nombor di atas ya

      Delete
  8. pst.. mak dara.. zam nak guna pb gak boleh? hahaha larikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe bolehhhhhhhhh.. mmg ada lelaki yang beli PB ni.. tp bahagian bengkung ajelah..

      Delete
  9. sakam 1Malaysia.saya nk cari kenalan,jika sudi sms 019-3407259..male/25/klang..

    ReplyDelete
  10. bestnye kak.. nak kurus jugakkkkk :D

    ReplyDelete
  11. salam MD, boleh tak ema nak ambil gambar MD buat testimoni tentang PB?

    ReplyDelete