Thursday, December 13, 2012

3000 Pageviews Untuk Blog Bicara Mak Dara Hari Ini

Haaa ini dia report card mak dara untuk hari ini.. Nak report apa? bukan report exam ye sebab mak dah lama tinggalkan sekolah hehe.. Ni nak report tentang trafik ke blog  picisan mak ni hehe..Trafik ke blog mak ni idok le sekencang blogger blogger hebat dan otai dan blog mak ni hanyalah blog personal dan penuh dengan entry meroyan, namun walau bagaimanapun mak amat bersyukur dan amat berterima kasih kepada setiap seorang dari anda yang sudi singgah ke blog mak ni tau...

Berikut adalah pageview blog BICARA MAK DARA  untuk hari ini iaitu dari pagi sampai pukul 10 malam tadi..Syukur alhamdullilah..3006 pageview untuk hari ini.  Tak sangka ada juga yang sudi singgah dan melawat mak di rumah orang tua err silap di blog mak ni hehe.. Jutaan terima kasih mak ucapkan kepada semua yang sudi datang singgah ye.. sayang korang ketat ketat...muahhhhhh

17 comments:

  1. Replies
    1. syukur alhamdullilah.. mak pon tak sangka ada org sudi layan kepala mak yg meroyan ni hahahaha

      Delete
  2. makkkk, kehlassss sangatttt makkk.
    mak, jom join event anak yatim nanti mak.
    mak tengok blog nadia eh. www.nadiafarahida.com.
    kalau mak berminat, mak roger nadia tau. mengalu2kan sanagttt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Nadia.. Im all In.. Just bagitau dimana tempat , tarikh dan masa.. Kalau dekat area KL takkan MD lepaskan.. email me all the detail at mrs_martias@yahoo.com ya..

      Delete
  3. Ramainya Mak Dara :D wah tahniah :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Mak Dara, awesome gila! taniah mak dara, blog meroyan pun diminati ramai tau termasuklah sheila. hihi :)

    ReplyDelete