Sunday, December 9, 2012

Bagai Rollercoster - Malaysia VS Thailand

Berakhirlah sudah perlawanan antara Malaysia menentang Thailand di piala AFF SUZUKI 2012 sebentar tadi.. Menonton perlawanan malam ini bagaikan perasaan menaiki roller coaster dibuatnya... Ada naik ada turunnya.. kalau dikira carta emoasi turun naik turun naik aje sejak perlawanan bermula. Perasaan Mak Dara seperti gambar dibawah sahaja kekdahnya hehe...

 MD sewaktu Gol Malaysia dijaringkan oleh Norshahrul Idlan Talaha 
pada minit ke-48 

MD ketika Thailand jaringkan gol oleh Teerasil Dangda 
pada minit ke-79

Haaa begitulah lebih kurang perasaan rollercoaster yang mak rasa tadi hehe..  Akhirnya keputusannya ialah......

MALAYSIA - 1
THAILAND - 1

 
selamanya Harimau Malaya ;)

Namun apa apa pun mak tetap sokong HARIMAU MALAYA! Tak sabar untuk menonton perlawanan aksi separuh akhir kedua yang akan berlangsung di tempat lawan pada 13 Disember ini ! Harimau malaya boleh!


20 comments:

  1. sy tak dpt tgk game mlm ni sb keje...call umah,family xjwb..mybe tgh bersorak2 tgk bola la kot?hihih..eksaited ye mak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe selalunya tak eksited malam tu plk menjadi2 hehehe

      Delete
  2. Hahaha... Tak tgk... Tak sempat... Tapi apa pun, MALAYSIA BOLEH!!!! Tahniah!!!!
    Semoga mereka buat elok2 nanti...

    ReplyDelete
  3. heheh.
    takpe.
    rimau akan mengganas di kubu gajah nanti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aummmmm harap2 kemenangan milik kitaaaaa kan dikkk

      Delete
  4. Wah, comelnye reaksi Mak Dara ni.. Hope they r doin well utk next game..
    Go go go, Auummmm!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tankiuuuuuu.. harap2 kita menanggg ;)

      Delete
  5. Hi hi memula semangat betoi tu ha ha pastu dah kureng gitew but last pict..u r so cute la MD..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe tenkiuuuuuuu kombanggg mak bacaaaaaaaaa heehehehe

      Delete
  6. alalala..comelnya mak...swwwwwwweeeeettttttnyaaaa....pic last tu wat header blog somel gak tu...pe kata mak?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe tankiuuuuuuuuuuuuu Intannnnnnnnnnnnnnnnnnn hehehehehe bagus cadangan tu.. nnt mak try edit tengok hehe

      Delete
  7. Assalamualaikum Mak Dara, ruginya sheila takdapat tengok malam tadi. alhamdullilah, masih ada peluang untuk menang kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah.. mari kita sama sama doakannn ;)

      Delete
  8. hehe..sukew mak dara ek..cheery xminat bola sangat tp support aje harimau malaya boleh!!caiyok!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mak meroyannn benor malam tu hahahaha.. ya mari kita support aummmmmmmmmm

      Delete
  9. steady la mak dara...smgt Harimau Malaya gitu

    ReplyDelete