Saturday, December 1, 2012

Blog Anda Dalam Bloglist Mak Dara.. Anda Mahu?


Ok kini tiba masanya untuk Mak refresh kembali bloglist Mak Dara untuk bulan Disember ini. Kepada teman blogger yang mahu link blognya dimasukkan ke dalam bloglist terbaru Mak, jangan segan segan ye.. Mak ni peramah tak makan orang.. Mak ni cuma makan cekodok aje heehe.. Berminat sila tengok cara cara di bawah ye..

1) TAK PERLU buat entry.
2) TAK PERLU follow blog Mak Dara 
(tapi kalau tertarik menariks dan nak follow syukur alhamdullilah tapi kepada yang dah folow jangan pulak unfollow)


Hmmmm semua pun TAK PERLU jadi apa yang PERLU anda lakukan? Sonang ajo..

1) Klik link ini iPhone 5 gadget impian
2) kemudian klik lah g+ di akhir entry itu...

3) Sila tinggalkan komen "Saya dah klik g+ untuk MD" . contoh seperti dibawah:

Setelah anda tolong klik g+ di entry Mak Dara iPhone 5 gadget impian itu dan tinggalkan komen di kotak komen di bawah entry ini, Mak Dara akan masukkan link blog anda ke dalam BLOGLIST terbaru Mak Dara iaitu bloglist "SUPPORTERS MAK DARA"  macam yang anda dapat sekarang di side bar Mak Dara sampai hujung tahun ini.. Amacam ada yang sudi? 

Harap haraplah ada yang sudiiiii....  Mak Dara sudahi dengan ucapan jutaan terima kasih kepada anda semua kerana nak join bloglist di sebuah blog yang sungguh meroyan tahap dewa ini dan juga kerana secara tidak langsung sudi menolong Mak Dara dengan menekan butang g+ di entry mak dara iPhone 5 gadget impian itu.. Semoga impian mak untuk pogang  dan monang iphone 5 tu tercapai amin... lap yuuuuu very the high you knowww hehe

TARIKH TUTUP pada  jam 11.59 pm, 3/12/12.

# pssttt.. klik g+ di entry iPhone 5 gadget impian tau bukan entry ini hehe

32 comments:

  1. "Saya dah klik g+ untuk MD"
    saya dah klik ya mak dara, setakat klik ja ka, vedio tupun hebat ..tahniah.
    http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Etuza.. Mak Dara dah masukkan blog adik dalam blog list Mak Daraaa

      Delete
  2. "Saya dah Klik G+ untuk MD :)

    Good luck :) btw.jemput join GA terbaru saya - http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/11/holiday-giveaway-by-rochelle.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Rochelle.. selamat dtg ke bloglist Mak Dara.. insyaalllah mak akan join nnt ye

      Delete
  3. "saya klik g+ untuk MD"

    sebenarnya sy ni x bpe nk paham fungsi google plus tu. main tekan jee. hehee good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe terima kasih Dlera.. sebenarnya banyak fungsi google plus tu. nanti insyaallah mak akan terangkan dalam entry yg special ye ;)

      btw terima ksh sudi support mak.. mak dah masukkan dalam bloglist Mak Dara tu ye

      Delete
  4. syu dah lama G+ kan entri tu..x ingat lak yg ke bape..mintak tlong G+ entri syu jgk ye..hihi --> http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Shyuhada.. Sebenarnya Mak Dara pun dah lama klik g+ untuk syuhada jugak hehehehe

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih adam.. slmt dtg ke bloglist Mak Dara

      Delete
  6. he he he... dah click dah hari tu sis... ekekeke... ^_^

    ReplyDelete
  7. DAH KLIK .
    http://niedaramly.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. da tekan.. hope mak dara dapt gadjet impian mak dara tu.. hehehe

    ReplyDelete
  9. bagi orang yg dah klik g+1 tu macam mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi yang klik tu tak perlu klik lagi.. blog mereka akan berada dalam bloglist Mak Dara sampaiiii hujung tahun ;)

      Delete
  10. Replies
    1. terima kasih solehahhhh .. Blog solehah mmg dah ada dlm bloglist mak hehe

      Delete
  11. kita pun dah klik +1 jgk hari tu mak dara

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih baby comel.. welcome to my bloglist.. ;)

      Delete
  12. done mak dare..tp awek xpaham laa..tp dah klik dah..hope betol awek buat! hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Awek betul la tu hehehe tankiuuu tau.. welkam to bloglist Mak Dara

      Delete
  13. mak dara.. 119 dah mak dara oii... dah setel dah... Saya dah klik g+ untuk MD ngeh3...

    Kongsi Apa Saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihhhhh... mak dah masukkan blog kongsi apa saja di bloglist Mak Dara

      Delete
  14. Replies
    1. terima kasihhhh.. slmt dtg ke bloglist Mak Daraaaaaaaaaaa ;)

      Delete
  15. Saya dah klik g+ untuk MD..Good Luck yer

    ReplyDelete
  16. done mak dara....hari2 mesti baca entry mak dara=)
    http://merahsitulip.blogspot.com/

    ReplyDelete