Wednesday, December 12, 2012

BLOGGER PILIHAN MAK DARA HARI INI


Assalam duhai teman.. 
Bersama lagi kita dalam slot BLOGGER PILIHAN MAK DARA HARI INI.. Blogger mana pula yang menjadi pilihan Mak Dara hari ini? Meh Mak Dara khabor kan dan marilah kita berkenalan dengan mereka ye.. Blogger pilihan Mak Dara hari ini ialah.. 
sYuhAdA sALLeH
http://www.syuhadasalleh.my/


Adik Shuhada mempunyai 3 blog kesemuanya iaitu blog syuhada's shop,sYu90 & cOnteSt dan sYuhAdA sALLeH. Comel benarkan header blog blogger Shuhada ini kan. Jom berkenalan dengan syuhada klik di link ini http://www.syuhadasalleh.my/ untuk ke blog beliau.

Glamorous Blogger MrJocko

Blog Mr Jocko ni memang sempoi habis.. Setiap entry entrynya memang menarik. Setiap entry dalam blog beliau pasti terselit dengan gambar gabar yang sangat menarik..Jom ramai ramai kita terjah ke blog Mr Jocko @  http://www.mrjocko.com/

Blog Keperawatan

Blogger ketiga pilihan Mak Dara ialah Blogger Ferry Nurse . Ferry Nurse adalah pemilik kepada Blog KeperawatanMenjenguk ke blog saudara Ferry memang membuka mata Mak Dara dalam topik kesihatan. Bermacam macam entry mengenai kesihatan terdapat dalam blog ini. Semua perkongsian dan ilmu dicurahkan oleh beliau kepada semua pembacanya.. Mari sama sama kita mengenali blogger ini . Klik di sini http://askep-net.blogspot.com/ untuk ke blog beliau ye.. 

Steffany Daphney

Blogger ketiga pilihan Mak Dara ialah Blogger Steffany Daph. Steffany ni memang besttt dan sempoi.. Dan yang paling best beliau antara pengomen tegar di blog Mak Dara. Hampir semua entry terbaru Mak Dara . Tenkiuuu sangat sangat Steffani.. You are the best hehehe.. Jom kenali Steff ya.

"Boleh panggil saya Steff. Masih lagi belajar. Punya 6 ekor kucing yang cute dekat rumah. Suka blog dan facebook. Ada juga akaun Tumblr and Twitter, tapi jarang buka. Nak keep in touch more frienly, boleh email saya or do follow my blog. Salam 1 Malaysia, ^_^ ."Jom terjah ramai ramai ke blog Steffany @ http://steffanylife.blogspot.com/

Blogger terakhir pilihan Mak Dara pada hari ini ialah blogger P#eoniX. Blogger P#eoniX adalah pemilik kepada blog MAI SINGGAH . Adik  P#eoniX ni 
memang selalu support Mak Dara sejak dari dulu lagi. 
Maka itulah saja blogger Pilihan Mak Dara untuk hari ini. Jutaan terima kasih Mak ucap
kan kepada mereka dan anda semua yang tetap setia melayan entry meroyan mak ni hehehe
Mak sangat sangat hargainya.. 

Kepada sesiapa yang mahu Mak promote blog anda .. Ada ke? hehe Ok kalau ada anda boleh baca cara caranya di link ini ya Kisah 1 Handphone Impian 85 Orang - iphone 5 gadget impian . Mak akan promote blog anda kaw kaw punya hehehe 
Hmmm siapa bakal mak pilih untuk jadi BLOGGER PILIHAN MAK DARA esok ye.. mungkin juga anda.. insyaallah tungguuuuuuuuu 

16 comments:

  1. tahniah tuk mereka...untunglah dorg :p

    ReplyDelete
  2. Jom kita baca blog dia orang...cunnnnn...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Mak Dara, bestnya ada review lagi. taniah kawan2 ye :)
    sheila dah vote mak dara kat denaihati setiap hari :)

    ReplyDelete
  4. tahniah siapa2 yg dapat di review...

    ReplyDelete
  5. wah..di review oleh mak dara... dkna tunggu mak dara review blog dkna lak heheee

    ReplyDelete
  6. steff tu makin lama makin cantik la..hehehehe

    ReplyDelete
  7. mak dara yg gojes mcm mana cara nak joinlink tu tak bole click ponggg

    ReplyDelete
  8. wahhh seronoknyaa menjadi pilihan mak dara! hopefully dpt juga :) hehehehee

    ReplyDelete
  9. Terima kasih Mak Dara...Mak dara juga salah satu yang masuk dalam daftar list undian vote saya dalam sehari.
    Terima kasih atas backlink yang diberikan kepada Blog Keperawatan. Kebaikan Mak Dara tidak akan saya lupakan.
    Semoga pula Mak Dara bisa berjaya dalam kontes iPhone 5 Gadget Impian dari sahabat Denai Hati aamiin..aamiin

    ReplyDelete
  10. wah bestnyer.. saya punya blog xder ke mak dara ?? heheheh

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK