Sunday, December 9, 2012

HARIMAU MEROYAN

Haaaaa ni bukan HARIMAU MALAYA ye ini kes HARIMAU MEROYAN ~ Mak Dara style hehehe



Amacam menjadik tak gambar mak edit ni.. Haaa time meroyan macam ni mulalah macam macam idea merapu Mak Dara sampai hahahaha... Malam ini  MALAYSIA aka HARIMAU  MALAYA bakal bertemu dengan THAILAND aka GAJAH PUTIH di dalam perlawanan piala AFF SUZUKI 2012.. Siapakah yang anda rasa akan memenangi perlawanan malam ini?




Tak kiralah siapa pun yang menang pada malam ini.. Namun bagi Mak Dara kita janganlah jadi "penyokong lalang" dalam erti kata kalau kalah kita kutuk kalau menang kita sanjung.. Apakata walau kalah atau menang kita sokong aje negara kita.. Busuk busuk negara sendiri wangi wangi negara orang lebih baik negara sendiri... betulk tak.. eh mau kena lesinggg karang dengan penyokong harimau malaya dengan pepatah meroyan mak ni haha.. Yang dok jadi trademark pepatah baru bagi Harimau Malaya sekarang ini ialah Busuk Busuk Harimau Malaya.. Orang kita juga.. Haa itu barulah pepatah yg betul kan hehe.. Apap apa pun.. Selamat berjaya kepada pasukan HARIMAU MALAYA!


9 comments:

  1. Setuju 100% MD ^_^
    Go...Go...Harimau Malaya...

    ReplyDelete
  2. heheh pepatah meroyan mak utk malam ini hehe

    ReplyDelete
  3. busuk busuk harimau malay, orang kita juga....~~ =)

    go go malaysia go!

    ReplyDelete
  4. nak komen lain dari entry ni boleh mak? Nak say " i love mak dara style.." hihihu

    ReplyDelete
  5. pandainya mak dara edit gambar.. leh ajar wanie x? =)

    ReplyDelete