Sunday, December 2, 2012

HARIMAU PUNYA SUSU SNICKERS DAPAT NAMA - HARIAN PROPA


Haaa itulah HARIAN PROPA oleh surat khabar propa Mak Dara hehehe jangan maraaa aaaaaa.. Mak Dara kasi edit headline surat khabar ini.. Jangan ingat headline ini headline betul betul pulak naya je karang.. 

Walau apa pun tahniah Mak Dara ucapkan kepada HARIMAU MALAYA kerana telah berjaya membaham garuda 2-0 di perlawanan semalam! Memang mengganassss lah Harimau semalam!! Cayalahhhh.. 

All the best kepada skuad Harimau Malaya untuk perlawanan separuh akhir akan berlangsung pad 9 Disember ini di mana Malaysia bertembung dengan pasukan Thailand. Semoga berjaya!

16 comments:

  1. Replies
    1. frust dia sebab google search lagi banyak ketword snickers dari keyword harimau malaya hahaha just jocking ;)

      Delete
  2. Replies
    1. hahaha tengah kering idea untuk buat skrip beginilah jadinya mia ;)

      Delete
  3. Replies
    1. hehehe tengah kering idea.. Yana free tak Isnin ingat nak ajak Yana lagi lah gi satu lagu event :)

      Delete
  4. hahahahhaa..rajinnya mengedit...

    ReplyDelete
  5. tahniah Harimau malaya...ingat2 betoi2 tadi sbb baca paper arini xde plak cite gitu...hihi...mak mmg kreatif...^^

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH MALASYIA MEMANG KE ATAS INDONESIA! :)

    ReplyDelete