Tuesday, December 18, 2012

Kuala Lumpur Aku Datang



Mak Dara dalam perjalanan pulang dari Kangar ke Kuala Lumpurrrr.. Sempat gak mak dapat update blog sementata somi mak gigih driving.. Jauh lagi wooo lebih 300km lagi.. Dari mata ngantok baik update blog dulu hehe.. Anak anak dah selamat zzzzz dah kat dalam kereta ni.. Cuaca pon dah makin gelap.. Doakan semoga kami sekeluarha selamat tiba di rumah ya..
KUALA LUMPUR AKU DATANG!! ;)

Published with Blogger-droid v2.0.8

15 comments:

  1. semoga keluarga mak selamat sampai..
    mak tajuk tu dh jadi mcm tajuk filem plak kan...mesti best kalau wat cite pasal ni...hihi

    ReplyDelete
  2. rotate dulu la mak gambarnye...hihihi

    ReplyDelete
  3. wahhh tentu letih kan....

    p/s: mia nak ke kl khamis ni (20/12/2012) dengan husband. ingat nak lepak dengan akak n husband malam tu. itupun kalau akak tak bz... ;) mia ada meeting hari jumaat ni..

    ReplyDelete
  4. mACAM TAJUK CERITA PULAK...selamat sampey yer

    ReplyDelete
  5. Mak, rindu mak..(tetiba jew kan kan ) hahaha..apapon welcome home mak

    ReplyDelete
  6. senang ada blogger-droid..boleh update setiap masa

    ReplyDelete
  7. Amin.... Semoga Mak selamat sampai

    ReplyDelete
  8. semoga selamat kembali dan semoga perjalanan dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  9. slamat kembali ;) nice to have u back..
    lebih ssuai dgn tajuk entry " Kuala Lumpur Aku Pulang.." hahaha..

    ReplyDelete
  10. jauhnya perjalanan.. berhati2 di jalanan..hehehe

    ReplyDelete