Friday, December 7, 2012

Mari Berkenalan dengan blogger Ini!

Malam ini Mak Dara nak kenalkan 2 orang blogger kepada anda . Mereka sangat istimewa pada Mak Dara.. Selain mereka pembaca setia blog Mak Dara ini , mereka juga selalu support Mak Dara .. Mari Mak kenalkan anda dengan mereka jom..


Blog TRIPLE - S ini adalah milik blogger Sheila Salim . Dibawah adalah sedikit info mengenai Sheila Salim. 

Tagline : With Love, and much love from me
Introduction: People call me Boo
Bragging rights : A cute wifey to lovely husband, Hadi Kahar
Employment: SG Clerk, 2011 - present
Education : SMK DAMANSARA DAMAI SPM 2004 - 2007

Kepada adik Sheila Salim terima kasih kepada Sheila kerana sudi support Mak Dara selalu terutamanya dalam contest iphone 5 gadget impian tu ye..  oleh itu terima lah Header dan banner yang tak seberapa ini hehe.. Ambik simpan je pon tak pa tak perlu guna.. sebab mak tak pandai sangat nak pasal nak edit edit Header dan banner ni . Just untuk kenangan kenangan aje ye. hehe

Jom kita ramai ramai terjah ke blog Sheila Salim dengan klik di link ini ya http://sheilashahfiekry.blogspot.com/


Blogger kedua yang mak nak kenalkan anda dengannya ialah Blogger gojessssss BETA KUPU.


[ku1%282%29.jpg]

Inilah blogger BETA KUPU yang gojesss itu . Beta Kupu antara pengomen blog Mak Dara yang paling tegarrrrr hehehe.. Hampir setiap entry meroyan mak akan mendapat komen darinya. Beta Kupu banyak membantu Mak Dara dalam contest iPhone 5 Gadget Impian. Jutaan terima kasih Mak ucapkan pada Beta Kupu atas support yang tidak terhingga ini. Mak amat amat menghargainya jadi Mak pun dengan gatal tangan mengedit Header dan banner buat Beta Kupu.. Harap Beta Kupu simpan sebagai kenangan ye.. Tak payah guna pun tak pe sebab mak pakai hentam je buat ni hehe.. Simpan sebagai cenderahati dari Mak Dara ya...



Jom kita ramai ramai terjah ke blog BETA KUPU  dengan klik di link ini ya http://betakupu.blogspot.com/

Akhir sekali Mak dara ingin ucapkan jutaan berterima kasih kepada semua teman teman blogger yang sudi membantu untuk mengundi Mak Dara dalam contest iphone 5 gadget impian .dalam sesi voting itu ya.. Kepada teman teman seperti Aiman AzizKhalid Kyle , ik Nas :) , boni kacak , Syuhada Salleh , Rosmadi Shakri , Ferry Nurse , steffany daph dan P#eoniX yang turut sama support Mak Dara dalam contest  iphone 5 gadget impian nantikan entry istimewa untuk anda mulai esok ya.. 

Kepada sesiapa yang mahu Mak promote blog anda .. Ada ke? hehe Ok kalau ada anda boleh baca cara caranya di link ini ya Kisah 1 Handphone Impian 85 Orang - iphone 5 gadget impian . Mak akan promote blog anda kaw kaw punya hehehe ;)

21 comments:

  1. macam kenal... nak terjah lah.... vrooommm

    ReplyDelete
  2. hehehe.. ok saya nak pergi terjah :D

    ReplyDelete
  3. selamat berkenalan jugak :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berkenalannnnn dgn mereka ye Nyue

      Delete
  4. Assalamualaikum Mak Dara, syukran. tak sangka jadi first blogger kena review. dapat free header pulak tu. *ahhh pengsan kejap* lawalah, sheila amik ye header ni. hehehhee. harini boleh undi lagi. hihi. terima kasih ye Mak Dara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Shiela glad you like it.. terima kasih kerana selalu support Mak Dara ye ;)

      Delete
  5. Wah...ramai sungguh yang masuk pertandingan IP.

    ReplyDelete
  6. kenal sangat sheila salim tu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenal sangat sheila salim tu kan. miahahahaha :p

      Delete
    2. wahhhh saling kenal mengenal baguss ni.. tak perlu mak kenalkan lagi hahaha

      Delete
  7. Wah MD, terharunya saya!!Thanks MD sbb sggp ssh pyh watkan header&banner yg gojes+sweet tu. sya pun dah gatal tgn nak guna header tu...hehe. mekacih MD. Gud luck again! =)

    ReplyDelete