Friday, December 7, 2012

Pengarah Terkenal Yusof Kelana Terima Menantu

Assalam duhai teman.. Pernah dengar nama Abang Yusof Kelana.. Mestilah pernah dengarkan.. Abang Yusof Kelana memang merupakan antara penulis skrip dan pengarah tersohor tanah air.. Rasanya dan beratus ratus drama dan banyak filem telah ditulis dan diarahkan oleh Abang Yusof Kelana. Drama bersiri Gerak Khas tak lengkap tana Abang Yusof Kelana.. Mak Dara pun telah menulis beberapa skrip buat abang Yusof Kelana . Dan semalam Abang yusof telah menerima menantu! Anak perempuan Abang Yusof iaitu Nuryusnani telah menamatkan zaman bujangnya bersama jejaka pilihannya Yashran Rezal.

Nuryusnani dan Yashran Rezal selepas diijabkabulkan semalam

Nuryusnani bersama ayahnya Abg Yusof Kelana

Nuryusnani dan Yashran Rezal 

Semalam merupakan majlis pernikahan bagi Nuryusnani dan Yashran Rezal. Manakala Malam ini adalah majlis resepsi perkahwinan mereka pula. Mak Dara dan somi mendapat menjemput undangan untuk ke majlis resepsi ini.. 

 Kad jemputab



Majlis persandingan dan resepsi ini akan berlangsung malam ini bertempat di Saloma Bistro KL pada pukul 8 malam ini.. Jutaan terima kasih kepada Abang Yusof kerana sudi menjemput Mak dan somi. Tahniah juga diucapkan kepada Abang TK dan akk kerana menerima menantu.. Didoakan agar Nuryusnani dan Yashran Rezal  kekal hingga ke anak cucu amin...

#semua gambar adalah hakmilik Abang Yusof Kelana


13 comments:

  1. Assalamualaikum Mak Dara, bestnya dapat invitation. sheila doakan pasangan ni bahagia hingga ke syurga. amin :)

    ReplyDelete
  2. wow suka ler abg yusof tue dpt menantu....erm cantiknyer anak dia....huhuhuh jealous bonda....

    ReplyDelete
  3. tahniah...moga berbahagia buat selamanya...

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada saudara yusof kelana, dah dapat menantu, tak lama lagi dpt cucu pulak..

    ReplyDelete
  5. tahniahhh... selamat pengantin baru. moga berbahagia selalu...

    ReplyDelete
  6. byk kan org menamatkan hidup bujang mereka bulan ni. pa2 pun, tahniah kat mereka berdua (: wish them the best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya pada 12.12.12 lagiii ramai yg akan kawen hehehe

      Delete
  7. Ada gambar2 laen lg tak? Sape fotographer dia ni?

    ReplyDelete