Wednesday, December 26, 2012

PLANET KIARA - Satu Hari Lagi!

DRAMA PLANET KIARA BAKAL MENEMUI ANDA MULAI ESOK!
Setiap Hari Khamis Jam 6:30 petang



Drama arahan oleh Bade Hj Azmi dan skrip oleh Adza Nasyaemie,
 Adza Irdawati (MD) Ayuni Zamani dan Martias Ali

Mak Dara benar benar mengharapkan agar semua teman teman dapat menonton dan support drama bersiri PLANET KIARA ini . Drama ini merupakan karya skrip terbaru Mak Dara, Adza Nasyaemie, Ayuni Zamani dan Martias Ali . Bagi pihak penerbit BLUE NAGAS, Pihak Pusat Sains Negara dan para krew krew dan semua yang terlibat dalam pembikinan drama ini mengucaapkan selaamat menonton dan semoga anda enjoy dengan drama ini.. 

7 comments:

  1. wah...semakin hampir ni.. dan semakin dekat ni..

    ReplyDelete
  2. dah tengok iklan ni kat tv... nampak menarik cite ni...
    esok kan..? insyaAllah, sy akan tengok... ^_^

    ReplyDelete
  3. tak berkesempatan nak tengok sebab rumah sewa takde tv. :( tapi takpe.Nanti kalau ada upload dekat mana-mana,mak dara share ye! :D

    ReplyDelete
  4. Mak Dara, maaf baby nak tanya.. Cerita ni TV berapa? pukul berapa? Maaf sbb tak tengok tv sgt. Siang kerja..

    ReplyDelete
  5. Eh, dah tertulis kat atas tu boleh pulak tak sedar. okey Mak Dara, sorry mata kita buta ;) InsyaAllah esok cuba balik ofis awal =)

    ReplyDelete
  6. Ala Mak, Hari ni..kena stayback..mesti sampai umh kul 7.00++ ...T______________T

    ReplyDelete
  7. tak saba nih..arini kne tgu dpn tv kol 6.30..hihi

    ReplyDelete