Friday, December 21, 2012

Strech Mark HILANG dalam Masa Sebulan! Terima Kasih PB!

KEBIMBANGAN bagi setiap wanita yang telah , sedang atau akan bersalin ada banyak . Namun semuanya pasti akan hilang sebaik sahaja melahirkan. Namun SATU yang akan terus menghantui wanita selepas bertahun selepas bersalin adakalanya hingga selama lamanya iaitu.... STRECH MARK!! 


Susah le nak carik wanita yang selepas melahirkan anak takde strech mark ! Kalau ada wanita yang tiada strech mark selepas bersalin memang terror lah Mak Dara tabik spring pada anda.. Memang anda antara yang sangat sangat sangat bernasib baik.. Namun Mak Dara tak bernasib baik . Kerana STRCH MARK yang mak alami agak teruk. Lebih kurang sama seperti gambar di atas tu..

Ye lah dah mengandung dan melahirkan anak sebanyak 4 orang kesemuanya. Dan melalui proses melahirkan 2 orang anak secara normal dan dua lagi anak Mak Dara dilahirkan secara ceaserian.. Makin mengembang perut masa mengandung tu makin menjadi jadi strech mark yang mak alami..

Puas lah mak cari losyen lah.. krim lah.. ubat sapulah untuk menghilangkan kesan strech mark pada perut Mak Dara namun... NAN HADO!!! sekali duit melayang layang.. Harga ubat untuk hilangkan strech mark bukannya murah...

Setelah anak bongsu Mak Dara Adza Isabella meningkat ke usia 5 tahun. Mak yakin. Mak kompommmm yang strech markh di perut Mak Dara itu akan kekal di perut Mak sampai bila bila. Namun............. Sangkaan Mak Dara SALAH!!!!!

Sejak Mak Dara memakai Premium Beautiful ni mak dara memang menemui penemuan demi penemuan terbaru.. Pertama kali yang mak dara perasan ialah apa bila BERAT BADAN TURUN SEBANYAK 3KG DALAM 10 HARI!  HILANG 2 INCI SELEPAS 17 HARI ! 




Dan penemuan terkini yang mak dara perasa setelah SEBULAN memakai premium Beautiful ialah apabila STRECH MARK di perut Mak Dara telah HILANG!! syukur alhamdullilah.. Ikutkan hati mau disnap je pic tapi mana boleh AURAT kan.. Tapi percayalah memang terasa macam magic aje.. Syukur alhamdullilah . Kini Mak Dara lebih rasa selesa dan yakin dengan diri sendiri.. Terima kasih kepada SOFEA yang telah kenalkan Mak Dara dengan produk PREMIUM BEAUTIFUL ni ..

Mak Dara bersama somi dan anak anak
dr kiri Adza Danial, Mak Dara, Adza Isabella, Martias Ali
Adza Kasih dan Adza Danina

Memang Mak Dara memang syorkan pada anda untuk mencuba PREMIUM BEAUTIFUL ni. Sangat BERBALOI BALOI!!!!! Untuk keterangan lanjut mengenai PREMIUM BEAUTIFUL ini anda bolehlah hubungi sofea di blognya http://www.sofiashazrizat.com/ atau call/sms/whatsapp sofea di talian 019 3734118... Ataupun boleh email mak dara @ mrs_martias@yahoo.com . Percaya tak kalau mak katakan untuk mendapatkan korset Premium Beautiful ni amat mudah bila adanya Bayaran Ansuran TERENDAH YANG SANGAT SANGAT SANGAT MAMPU DIMILIKI oleh semua orang.

SOFEA : 019 - 3734 118

artikel berkaitan PREMIUM BEAUTIFUL

Saya Pengguna Premium Beautiful!

Hari Pertama Bersama PB BERJAYA!

TEASER Sebelum Dan Selepas

Demam Terus Kebah Dengan PB Syukur

10 Hari Hilang 3 Kilogram!!! Terima Kasih PB! 

17 Hari Hilang 3kg & 2 inci!!! Terima Kasih PB!


14 comments:

  1. wah..tahniah mak dah ilang stretch mark...

    ReplyDelete
  2. waaaahhh.. makin meletopp laa MD nanti yer.. Hehehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. mmg sangat hebat.. Mula2 mak skeptikal juga mcm semua org lain.. Tapi bila dah pakai baru tahu keberkesanannya...

      Delete
  4. tahniah mak...nasib js takde strech seteruk itu...
    hurmm js pun guna PB tp kadang2 iyelah kalau time pakai org ckp la slim..kalau xpakai trus jadi bambam...hihi...
    js ni disiplin kureng tu tak brapa nk berkesan...hihi

    ReplyDelete
  5. wah sgt berkesan kan sbb dia guna teknologi infrared , malancar kan darah kite

    ReplyDelete
  6. waaahhh.. hebat mak dara. tahniah diucapkan ya!!! ;)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mak dara...bagusnya kalau dah hilang semua strechmark yg ada kan..:)

    ReplyDelete
  8. wah..dasyat betul PB ni sebenarnya...

    ReplyDelete
  9. Salam. Jemput visit blog saya http://vitamincerdik.blogspot.com/2014/01/testimoni-stretch-mark-pudar-dengan.html

    ReplyDelete