Saturday, January 21, 2012

Si Kecil Bakal Pengganti Najwa Latif

Terkejut Mak Dara bila melihat video youtube yang tersebar luas di wall wall facebook teman mak dara... Video apa? kejap mak dara share ye..


Dah dengar? Perghhhhhh merdunyaaaaa suara si kecil ni kan .. Macam kata teman mak dara bakal pengganti najwa latif ni hehe.. Apa apapun diharapkan adik ini dapat menumpukan perhatiannya pada pelajarannya dahulu sebelum terlibat di dalam bidang nyanyian ni ye...


Hentikan Khabar Angin Tentang Kematian Azean Irdawaty

Terkejut Mak Dara tatkala membaca bbm status mengenai kematian seniwati Azean Irdawaty yang tersebar berleluasa di bbm dan twitter pagi tadi...


pic oleh google

Apa lagi terus le mak dara cuba mencari kebenaran asas khabar angin ini.. Dan akhirnya semuanya terjawap apabila mak membaca ini...


Masyaallah siapalah punya kerja yang menyebarkan khabar angin seperti ini.. Benar seperti apa yang dikata oleh Zuan Melodi TV3 tu.. Benda meninggal dunia ni jangan buat main main...Apa apapun marilah kita sama sama berdoa agar seniwati Azean Irdawaty sihat selalu ya .. aminnnn...


Air Tangan Adza Danina Kirana

Anak Mak Dara yang kedua iaitu Adza Danina Kirana ni memang gemar melukis.. Boleh katakan kertas kertas A4 yang mak nak print skrip drama suku darinya habis telah dilukis oleh Nina haha.. Terbaru tadi dia melukis gambar dirinya.. Meh Mak upload ye..

Bolehlah kan hehehe.. Tapi part kaki tu kelakar sikit nak kena masukkan ke kelas melukis ni..