Tuesday, January 24, 2012

BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana ..

BEN ASHAARI

Haaaaaaa Hari ni Mak Dara nak join segmen berani mati.. Maunya tak berani.. tengok le tajuk segmen adik Ben kali ni... BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana .. Haaaaa tanjat datin maimon ko bila baca segmen Ben kali ni hehehehe... Ben minta tuliskan apa KELEBIHAN blog kita berbanding Blog beliau.. Haaa ada berani mak jemah semua nak join? mak pun nebessss ni... OK Kelebihan Blog Mak Dara ialah.......

Ok antara KELEBIHAN antara blog Mak Dara dan Blog milik Adik Ben ialah... Pemilik Blog BICARA MAK DARA mempunyai lemak yang BERLEBIHAN/ Gemuk.. dan lebih mempunyai "otot otot lemak" berlebihan dari pemilik blog adik ben wahahahaha KELEBIHAN lah jugak tu kan dik hahahaha...


Ini namanya menternak LEMAK

Ben Ashaari
Ini menternak OTOT hehehe
(pic dr Ben Ashaari)

Dan yang lebih lagi ialah gambar header Mak ada 6 keping lebih 5 keping dari header blog ben... Errrr itu kira kelebihan jugak ke hentam aje lah ye asal kan lebih ye tak Kak Kiah..

Bicara Mak Dara
header Mak

BEN ASHAARI
Header adik Ben

Kemudian blog Mak ni background penuh dengan nama blog mak.. Ala ala gila kuasa dan over promotion gitew .


Errrrrr Gambor Ben akak kidnap dar fb Ben ye..Kan Ben ada kata letak gambar bagi mengambarkan kelebihan hehehe... Fuhhhhh memang berani mati betul le mak ni menjoinkan diri segmen adik Ben kali ni.. Dalam duk tulis ni pon banyak kali delete tulis balik tulis delete hahaha... Gile ko mak jemah mana boleh lawan sifuuu... Adik Ben sifu Mak tu... hehe.. Adik ben jangan marah ye...

Kalau ada rasa berani tahap power rangers silalah join segmen ni ya klik di SINI utk join