Friday, January 27, 2012

lady 18sx sex, dara miang , isteri curang



Tanjat Datin Maimon la pepagi Jumaat yang mulia ni tatkala melihat kata kata kunci yang di search di blog Mak Dara ni ha...


lady 18sx sex, dara miang , isteri curang ... biaq betui... Jap mak nak check kembali.. Ehhh bila masa lah yang mak tulis entry SX18 begini adoyaiiiiii... Lebih baik search entry pasal entry makan makan , menternak lemak ke tutorial ke.. entry ilmu agama ke .. Ini benda tu yang di cariknya.. Haaa macam yang last tu "doa supaya suami setia" itu yang lebih disearch dari benda benda di atas tu... Adoyaiiiiii.... 


Pilih Kasih 3 | Vote For Miza Azura!

Waduhhhhhhhh tanjatttt Datin Maimon... Maunya tak tanjat... sepupu Mak Dara telah menjadi salah sorang finalist untuk PILIH KASIH 3 uols... Siapakah sepupu Mak Dara tu?


Haaaaa inilah dia sepupu Mak Dara Miza Azura namanya... Miza sebelum-sebelum ini memang aktif dalam bidang lakonan dan Model. Malah Miza pernah menjadi juara cover girl untuk majalah Cosmopolitan 2011.

Miza sebagai cover majalah COSMOPOLITAN

Ha cun tak sepupu Mak Dara ni.. hehehe... Teringat masa zaman zaman Mak Dara jadi model catwalk dulu.. sekarang model pampers pun belum tentu ada yang nak kasi job hahahaha. Mieza adalah seorang Perunding Kejuruteraan untuk sebuah engineering company swasta di Kuala Lumpur. Miza ni juga adalah sepupu kepada blogger hebat iaitu blogger BELALANGMe Elyssa dan adik kepada blogger Belinda Adzmi

Tahniah sekali lagi dari Kak Ida sekeluarga untuk Mieza.. Semoga sukses selalu dalam apa jua bidang yang diceburi.   Kepada kawan-kawan , sudi-sudilah untuk undi Miza Azura. Undi anda membantu Miza merealisasikan impiannya menjadi kenyataan :)


p/s: terima kasih pd belalang sbb kasi kak ida copy paste from ur entry =)