Saturday, January 28, 2012

Bagaimanakah Menyambut Kepulangan Suami

Semalam masa sedang elok elok Mak Dara dan somi dalam perjalan pulang ke rumah dari meeting di KL, tiba tiba terdengar satu iklan di radio.. Mak Dara tak ingat iklan apa atau macam mana iklan tu bermula tapi part ending tu terdapat dialog dari si isteri menyambut kepulangan suaminya dengan " Selamat Pulang Abang...." dengan sungguh lemah lembut sekali... Tepat tepat time tu jugak somi mak menjeling pada mak dan bertanya.. Ada ke isteri isteri time sekarang sambut husband balik macam tu? Erkkkkk tersedak datin maimon macam tercekik biskut merry dibuatnya Mak Dara semalam.. Waduhhhh ini soalan ke perli ni uwaaaaaaaaaaaa



Ye lah terkadang kita lupa part part macam tu.. Part yang kita pandang remeh rupanya memberi kesan jugak kepada pasangan... Maka oleh itu mak dara dah nekad balik aje somi mak dari keje dan dalam keletihannya tu mak dara nak sambut dengan lemah lembut siap dengan dialog dalam iklan tu lagi ha.. Dah tu plan nak bukakkan kasut dan stoking.. ambil bag dan terus hidangkan air untuknya.. Haaaaa jangan datok maimon tanjat sudah hehehe

So mak dara sarankan kepada semua para ibuk ibuk sekalian mari kita  sambut kepulangan somi dengan penuh kemesraan dan kelembutan.. kompom somi bertambah tambah sayang pada kita.. Jangan sampai dia tak nak ke tempat kerja esok cukuplah hehehehe


Pls vote Blog Mak Dara untuk THE WORST BLOG OF THE YEAR
Pls vote Blog Mak Dara untuk THE WORST BLOG OF THE YEAR..
click the banner to vote