Friday, February 17, 2012

Tudung "MY LADY" Tudung Terpanas Di Pasaran!

Waduhhhhh macam goreng pisang panassssss betul tudung tudung jenama MY LADY ni... Walaupun business baru aje buka dalam beberapa hari tapi semua stok dah hampir habis!!!  Tahniah mak ucapkan kepada pemilik perniagaan tudung MY LADY ni iaitu Anizah Rani iaitu Ibu kepada Elia Jejari runcing.... Heheby the way Mak Dara yang cadangkan nama tudung tu MY LADY ok tak hehehe.. Ok Moh mak sharekan beberapa gambar tudung dan juga rantai tudung ni ye...



rantai untuk tudung RM 20 termasuk postage-each







Haaa itu hanya beberapa item aje dari barang barang yang dijual oleh Kak Ani ni yang sempat ditangkap gambarnya.. Yang lain tak sempat nak ambik gambar dah sold out hahaha.. Ok harga untuk sehelai tudung yang cantik tu hanyalah RM35 termasuk postage.. dan harga bagi satu rantai tudung tu ialah RM20 termasuk postage.. Kepada yang berminat untuk membeli tudung dan beberapa aksesari tudung MY LADY boleh le ke online shopnya di My "Worth Buying" Shoppe  selamat mencuci mata dan membeli belah...


Entry Khas Untuk Yang Menghisap Rokok


Katakan TIDAK... Ingatlah yang tersayang.....