Tuesday, February 21, 2012

Blogger Sporting Pilihan Mereka PART 2

Sebentar tadi Mak Dara dah senaraikan para Blogger yang telah join segmen mak di entry BLOGGER INI SPORTING di Blogger Sporting Pilihan Mereka PART 1 tapi itu hanya sebahagian peserta aje.. Kini tibalah entry PART 2!!! Mari kita lihat siapakah blogger Sporting pilihan mereka ya..

1) ♥ Smile Be Happy ♥

2)✿ cik ieyra ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪

3)

4)✿cikgu ♏α✿

5)♥♥ MAMA MASZULL ♥♥

6)CiTR@ N@NiZ@M

7)

 Terima kasih kepada semua yang sudi join segmen picisan mak dara ini ya.. mak pasti semua blogger yg tersenarai di atas pasti rasa dihargai .. Jomlah kita terjah kesemua blog blog diatas untuk mengetahui siapakah Blogger Sporting pilihan mereka..Blogger Sporting Pilihan Mereka PART 1

Petang tadi Mak dara ada buat satu segmen Blogger Ini Sungguh Sporting! Dan syukur alhamdullilah ramai juga ya yang sudi join segmen picisan mak dara ini.. Segmen kali ini adalah untuk menghargai blogger blogger yang SPORTING yang sudi melawat , membaca dan meninggalkan komen di blog blog para peserta.. Mari kita lihat siapakah blogger Sporting pilihan mereka ya..

1) HASRULHASSAN.COM™

2)

3)fizafantagirO

4)

5)!                                       ARRA AHMAD!

6)TehaaNFM [blogspot]


7)D'nyue

8)Kancil 8349

9)Dunia Hidupku... PCL

10)

Terima kasih kepada semua yang sudi join segmen picisan mak dara ini ya.. mak pasti semua blogger yg tersenarai di atas pasti rasa dihargai .. Jomlah kita terjah kesemua blog blog diatas untuk mengetahui siapakah Blogger Sporting pilihan mereka.. Dimaklumkan bahawa entry ini hanyalah baru PART1 nantikan PART2 ya dimana mak akan senaraikan kesemua peserta yang menyertai segmen mak ni ya....Gambar Somi Mak Dara Bersama Jenazah Allahyarham Latiff Ibrahim

Semalam somi Mak Martias Ali telah berkesempatan melawat jenazah allahyarham Latiff Ibrahim di rumahnya di AU3 Lembah Keramat yang amat berdekatan dengan rumah mak.. Mak mahu sharekan gambar somi mak bersama jenazah allahyarham Latif Ibrahim bagi mereka mereka yang tidak dapat datang dan tidak berpeluang untuk melawat arwah..

somi mak berbaju melayu hitam disamping jenazah allahyarham
gambar oleh AbgIcm Anna

Marilah kita sama sama sedekahkan Al fatihah kepadanya semoga rohnya diberkati dan diletakkan dikalangan orang orang yang beriman.. AL FATIHAH..

Blogger Ini Sungguh Sporting!

Susah untuk bertemu dengan blogger blogger yang sporting.. Bagi mak blogger yang sporting ialah blogger yang selalu datang baca entry entry yang kita hidangkan di blog kita dan bertambah sporting bila mereka meninggalkan komen di blog kita.. Sporting betul kan.. So hari ini jom kita menghargai mereka dengan menyertai segmen BLOGGER INI SUNGGUH SPORTING! Apa yang anda perlu lakukan ialah..

1) Buat satu entry bertajuk BLOGGER INI SUNGGUH SPORTING!
dan tepekkan header blog mak ni.
2) Berikan link blog blog yang telah memberi komen di blog anda
(hari ini/semalam) maksimum 10 link blog sahaja
3) Akhiri entry anda dengan ucapan kepada blogger blogger yang sporting itu.
4) Siap hantarkan link anda di komen box dibawah ya..
5) Tarikh tutup sehingga tengah malam 21hb Februari 2012

Marilah kit bersama sama menghargai mereka yang sudi meluangkan masa melawat, membaca dan memberi komen di blog kita.. semoga mereka rasa dihargai dan semoga hubungan ukhwah antara kita terjalin..

LATEST NEWS!!
Pada sesiapa yang terlepas menyertai segmen mak ini bolehla sertai segmen terbaru mak iaitu
segmen Ada Apa Dengan Header Blog Ku.. klik di SINI untuk menyertai..


Video Antara Persembahan terakhir Allahyarham Latiff Ibrahim


Video dibawah adalah antara video yang mak temui di youtube dan difahamkan video ini telah diuplaod 4 bulan yang lalu dan merupakan antara persembahan terakhir arwah...


mak nak ucapkan salam takziah kepada keluarga Latiff dan marilah kita sama sama sedekahkan Al fatihah kepadanya semoga rohnya diberkati dan diletakkan dikalangan orang orang yang beriman.. AL FATIHAH....THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK