Saturday, February 25, 2012

Trafik Blog Bicara Mak Dara Malam Ini..

Haaa ini dia report card mak untuk malam ni.. Nak report apa? bukan report exam ye sebab mak dah lama tinggalkan sekolah hehe.. Ni nak report tentang trafik ke blog  picisan mak ni hehe..Trafik ke blog mak ni idok le sekencang blogger blogger hebat dan otai namun walaubagaimanapun mak amat bersyukur dan amat berterima kasih kepada setiap seorang dari anda yang sudi singgah ke blog meroyan mak ni tau...




Berikut adalah pageview blog BICARA MAK DARA  untuk hari ini iaitu dari pagi sampai malam ini .. Syukur alhamdullilah.. Tak sangka ada juga yang sudi singgah dan melawat mak di rumah orang tua err silap di blog mak ni hehe.. Jutaan terima kasih mak ucapkan kepada semua yang sudi datang singgah ye.. sayang korang ketat ketat...

 

Kenangan Mak dara bersama D'ADZA, Saiful Apek, CD Naz, Angah & Diarra

Dalam membelek belek album dan video lama lama yang telah mak upload di facebook tetiba terlihat kembali album kenangan kenangan Mak Dara bersama D'ADZA, Saiful Apek, CD Naz, Angah & Diarra semasa photo shoot untuk majalah Media Hiburan pada beberapa tahun dahulu bagi mempromosikan album album kami.. Ohhh kenangan yang terindahhhhh huhuhu.. Meh mak sharekan beberapa keping gambor di belakang tabir dan gambar gambar yang telah tersiar di Majalah Media Hiburan itu dan juga video ye..

Video di belakang tabir D'ADZA, Saiful Apek, CD Naz, Angah Raja Lawak & Diara
@ Photoshoot for Majalah MEDIA HIBURAN

D'adza.. Mak dara yg duduk membelakangi org tu hehe
tgh pikir nak buat pose apa hehe

waduhhhh sakit perut bila berkumpul dgn diorang ni hehe

D'ADZA berama Syed Wafa dan makeup artist yg mmg sempoii

D'ADZA dari kiri Adza Irda(mak dara le tu hehe) Adza Rina,
Adza Yanie dan Adza Tuty



Kenangan ini memang antara kenangan yang tak mungkin dapat mak lupakan sampai bila bila...


Kelas Menjahit Mak Dara Berjaya!!!

Syukur.. Suksesss suksessss hehehe.. Apa yang suksesnya tu? Ingat tak hari tu mak ada cerita yang mak nak jahit baju Kaftan untuk ke majlis perkahwinan anak buah mak pada ahad depan di entry ini Mari Menjahit Bersama Mak Dara.. Dan di sini mak nak umumkan bahawa kelas menjahit mak yang mak anjurkan sendiri dan mak ajar dan belajar sendiri tu telah berjayaaaaaa fuhhhhh legaaaa hehe..


jahit jangan tak jahit hehe


yeayyy anak mak Kasih tengah posing dgn kaftan barunya
 tapi itu belom masuk manik tu hehe


Dah hampir siap tgh masukkan manik manik


Yeayy dah siap isabella tengah posing =)


Danina pon nak posing juga hehe

Kira oklah jugak kan sebab mak bukannya masuk mana mana kelas menjahit.. Ini pun mak buat sekadar cuba cuba aje.. Sumber inspirasi mak ialah baju tidur baju kelawar hahahaha.. pecah rahsia mak haha.. Tapi itu semua gambaran dari jauh ya.. Kalau di zoom in mau nampak semua benang benang yang berselirat kat baju kaftan tu haha.. namun walaubagaimana senget dan herot petot pun namun mak gembira bila tengok anak gembira mengenakan baju yang mak jahitkan untuk ketiga tiga mereka hehe