Sunday, February 26, 2012

PESBUK edisi KEDAH

Haaa pada yang tak tahu.. Terdapat Facebook edisi/versi KEDAH tau.. Tak percaya? Tengok gambor di bawah...


Haaaaaaa tu diaaaa.. Bagaimanakah kalau semua yang gunakan facebook ni cakap lohgat kedah agaknya kan hehehehe.. Pandai betui hangpa edit mak bagi nampak real kan hehe





Waduhh.. Jiwang Juga Anak Teruna Ku Ini..

Dengan suara yang makin lama makin serak serak.. Bersama dengan disiplin yang kuat dalam menjaga kelakuan adik adiknya dan dengan wajah yang kurang nak senyum tu siapa sangka dalam kemachoannya rupanya jiwang juga anak sulong teruna mak dara ni iaitu Adza Danial Haiqal.. So "unsangkarable".. Nak tahu bukti yang menunjukkan bahawa anak mak tu jiwang? Jap ek kasi up =)

facebook Adza Danial Haiqal

Haaa ada nampak tak muka profile pic sikit punya macho.. Tapi cover photo untuk timelinenya gambar Maya dan Aaron Aziz dalam OMBAK RINDU... hehehehe.. Tak kisah le nak.. Nanti bila dah besar nanti bawak kan calon menantu untuk mak sebijik macam maya tu k.. hehehehehe


Pandulah Laju Laju Supaya Hospital Lebih Meriah..

Haaaa hari hari minggu begini mak pasti ramai dari anda pasti akan ambil kesempatan ini untuk keluar beriadah bersama sama dengan keluarga dan juga teman kan.. Memang aktiviti ini dapat mengerat dan merapatkan tali kekeluargaan dan persahabatan kita.. Namun harus diingat berhati hati apabila memandu. Ingatlah yang tersayang.. Bila anda nak jugakkkk memandu dengan lajuuuu ingat ingatkan lah seperti kata kata sticker yang tertera di cermin kereta di bawah.

pic by google

Pandulah Laju Laju 
Supaya Hospital Lebih Meriah..

Haaaa dalam maknanya tu.. renung renungkan dan selamat berhujung minggu ya.....