Tuesday, February 28, 2012

Bila KFC Hadapi Masalah.."BOSS" Datang Buat Spotcheck!

Isu mengenai KFC panas dengan penyebaran video pergaduhan di youtube yang berleluasa. Maka bila KFC ada masalah "BOSS" besar mestilah kena datang buat siasatan kan.. Cuba tengok gambar di bawah..


Haaa tu dia Kolonel Sanders dah datang buat spotcheck.. Pasti KFC takkan timbul sebarang masalah lagi Hehehehehe.. Tergelak sakan mak bila melihat gambar ni tersebar luar di facebook sejak akhir akhir ni.. Mamat tu sebijik macam kolonel sanders kan hahahaha


Wahhh Tahniah NUFFNANG dah ada channel @ YOUTUBE

Nuffnang melangkah setapak lagi kehadapan dengan membuka saluran YOUTUBE nya sendiri dan diberi nama NuffnangMY's Channel.. Berita ini telah di tweet sendiri oleh mereka di laman twitter mereka..


Wahhh tahniahhh ye.. Makin maju dan berkembang Nuffnang tahun demi tahun.. Dibawah adalah rupa bentuk youtube milik nuffnang itu..


Setakat sekarang baru 5 buah video telah diuploadkan di youtube mereka itu.. Tak lama lagi pasti akan banyakkk sebab Nuffnang kan banyakkkk aktiviti mereka.. Anyway Tahniah atas pembukaan laman youtube anda itu dan Happy 5th Anniversaryyyyyyy!!!!!!

Klik di SINI untuk layan video youtube NuffnangMY's Channel=)






Mawi dan Ikin Dapat Baby Girl.. TAHNIAH!

Mak Dara baru je terbaca di beberapa status di Tweeter,Facebook dan di Media Hiburan Online mengenai berita gembira bahawa pagi tadi Mawi dan Ikin telah selamat menimang cahaya mata pertama mereka iaitu seorang bayi perempuan!!! Tahniah Mawi dan Ikin.. Sekarang dah bergelar ayah dan ibu maka tanggungjawap makin besar lah ye..

pic oleh google

Waduhhh tak sabar nak tahu apakah nama yang bakal mawi dan ekin berikan kepada puteri sulung mereka itu ya..Tak sabar juga nak tengok gambar baby girl mereka mestiiiii le kiutttt.. DanTengoklah ayah dan ibunya kan..



Video Guru Stress Dengan Pelajarnya

Cikgu adalah satu pekerjaan yang amat mulia.. Bukan semua orang boleh menjadi seorang cikgu.. Tanggungjawab seorang cikgu amatlah besar dalam mendidik dan mengajar kanak kanak.. Seorang guru memerlukan daya kesabaran yang tinggi dalam berhadapan dengan para kerenah pelajar.. Mari kita tengok video cikgu yang stress dan tension dengan pelajarnya..


Hehehe memang stresssss kan kalau dapat anak anak murid macam tu hahahaha..

ADZA EDIE

Video ni sebenarnya adik mak Adza Edie yang buat semasa beliau masih menuntut di uitm shah alam dulu.. Sekarang dia dah besarrr dahhh dan dah kerja dan dah sibuk nak buat video video macam tu lagi.. Memang sayanggg sekali.. Harap2 dia akan ada masa free dan buat lagi video gila gila macam ni satu hari nanti =)