Thursday, March 1, 2012

2222!!!! Biar Betul!!!! Waduh Terujaaaaaaaa....

Syukur alhamdullilah setelah mak bersiaran di saluran channel MEROYAN TV(blog bicara mak dara) selama setahun 2 bulan akhirnya Blog Mak Dara menerima follower yang ke 2222!!!   syukur alhamdullilah tak sangka ramai juga yang sudi memfollow blog meroyan mak ni ye.. Jangan terjangkit sudah le penyakit ni ye.. Ohhh susah tau nak berubat mau kena bertapa atas bukit fraser lapan ratus pablas hari sambil berkemban baru boleh baik hehehe.. Ok mari kita tengok siapakah yang telah menjadi ahli terbaru dalam ahli mesyuarat tingkap Mak Dara tu ye..

Pupel LiyaNa Official Blog


Yaaa dan pemilik kad ahli 2222 adalah milik Cik Pupel Liyanaaaaa!!!! Terima kasihhhhh cik pupellll.. kerana sudi follow blog mak dara ye.. Terharuuuuuu dibuatnyaaaaaaaaaa... Semoga ikatan ukhwah antara kita berkekalan ya.. Jom ramai ramai kita terjah ke blog PUPEL LIYANA jommmmm


Gambar Anak Mawi Dan Ekin!! Oh comelnyaaaaaa...

Akhirnya saat saat dinanti telah pun tiba.. pasti semua dah tahu bahawa Mawi dan Ekin telah pun menyambut kelahiran puteri sulung mereka kan.. Namun ramai yang ternanti nanti nak melihat wajah anak pasangan itu kan termasuk lah dengan Mak Dara sendiri.. Tup tup tadi pihak ASTRO di fan page fb nya telah pun menguploadkan gambar baby girl itu.. Nak tengok? Kejap mak kasi up....

Baby girl Mawi dan Ekin

Mawi dan puterinya...

Ohhhhhh comellllllllllllllnya kannnnnnnnn.. Putih comellll macam ibu dan ayahnya... Pihak Astro menyatakan bahawa Mawi telah menamakan puterinya itu dengan nama CAHAYA MALAIKA.. ohhh sungguh indah dan unik nama tu kan..

Semoga dengan kehadiran Cahaya Malaika akan menyerikan lagi kehidupan mereka kini insyaallah...


WORDLESS MARCH



WORDLESS MARCH

JemariSuri...

Entry ini khas buat BLOGGER PILIHAN MAK DARA hari ini. Dan blogger yang mak pilih hari ini ialah bloger JEMARISURI... Kalau anda nak tahu, Jemarisuri ni pasti menjadi antara yang pertama memberikan komen pada hampir setiap entry yang Mak Dara publish dan mak amat amat menghargai supportnya terhadap blog picisan mak ini.. Maka oleh itu Mak nak berikan satu hadiah istimewa khas buat Jemarisuri.. Dan hadiahnya ialahhhh.....


Header istimewa untuk Jemarisuri.. Entah le JS suka atau tak.. Tapi ini adalah tanda terima kasih dan kenang kenangan dari Mak Dara untuk JS.. (Tak perlulah buat sebagai header tau hehe bukan apa takut tak menepati citarasa js plk nnt ahaks)

Buat JS.. Terima kasih atas sokongan yang tanpa henti JS terhadap blog picisan mak dara ni ya.. I really appreciate it.. Jom ramai ramai terjah ke blog JS @ http://jemarisuri1001.blogspot.com/