Monday, March 12, 2012

Mayat Rentung Disahkan Nurul Nadhirah

Massyaallah Mak Dara baru sahaja melihat berita di TV3 dan terkejut apabila mendengar berita tentang kanak kanak yang hilang baru baru ini.. Mak Dara pun ada membuat entry mengenai kehilangan kanak kanak ini di entry ini Kanak Kanak Hilang! Mari Tolong Sebarkan. Terkejut apabila mendengar bahawa piuhak polis telah menemui mayat kanak kanak malang itu dan difahamkan mayat itu telah ditemui rentung.



Kini 4 suspek telah ditahan oleh pihak polis . Lebih mengejutkan apabila dimaklumkan bahawa antara suspek yang ditahan ialah ayah Nurul sendiri.. Namun walau apa apapun semoga penyiasatan berlangsung dengan segera semoga yang bertanggungjawap ditangkap dan dihadapkan ke muka pengadilan..

Mari kita sama sama sedekahkan al fatihah kepada adik Nurul Nadirah semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman.. AL FATIHAH...



60 Blog Pilihan Majalah In Trend..


Fuhhhhh seramai 65 blog telah menjadi pilihan majalah In Trend edisi Mac.. Tahniah Mak Dara ucapkan kepada semua blog yang telah terpilih itu.. Mari kita lihat senarai blog blog tersebut..

Senarai 65 Blog Pilihan In Trend dalam Edisi Mac 2012
  1. http://miasuraya.com
  2. http://invertedalpha.com
  3. http://garbagelapsap.com
  4. http://glossywind.blogspot.com
  5. http://the-kins.blogspot.com
  6. http://ofsequineddreams.blogspot.com
  7. http://johanprinze.blogspot.com
  8. http://theunfoldedblog.blogspot.com
  9. http://volgogombakandstyle.blogspot.com
  10. http://mylookbooks.blogspot.com
  11. http://adriani-a.blogspot.com
  12. http://honeykoyuki.blogspot.com
  13. http://iylia-chica.blogspot.com
  14. http://nurulbadiah.blogspot.com
  15. http://fatinsuhana.blogspot.com
  16. http://aishah-amin-the-hijap-diaries.blogspot.com
  17. http://shaelaiza.blogspot.com
  18. http://joannatalksalot.blogspot.com
  19. http://streethijap.blogspot.com
  20. http://rinahamid.blogspot.com
  21. http://babeinthecitykl.blogspot.com
  22. http://cupcakesvschocolate.blogspot.com
  23. http://manistreat.blogspot.com
  24. http://periukbelangazarin.blogspot.com
  25. http://inawhiz.blogspot.com
  26. http://elinluv.blogspot.com
  27. http://eatdrinkkl.blogspot.com
  28. http://madaboutcake.blogspot.com
  29. http://rasamalaysia.blogspot.com
  30. http://masak-masak.blogspot.com
  31. http://craftedbymei.blogspot.com
  32. http://Chomelcraft.blogspot.com
  33. http://ilovepastelina.com
  34. http://clayvalley.blogspot.com
  35. http://sptnkswthrt.com
  36. http://lizaothman.com
  37. http://Hullaballu.com
  38. http://zalora.com
  39. http://winkstick.com
  40. http://littleilysa.blogspot.com
  41. http://churalliya.blogspot.com
  42. http://diahlicious.blogspot.com
  43. http://eilapinky.blogspot.com
  44. http://nizabeba.blogspot.com
  45. http://busyuklovesayang.blogspot.com
  46. http://babyintan.com
  47. http://Shykin.blogspot.com
  48. http://deesny.blogspot.com
  49. http://barelysupermommy.com
  50. http://thepinkstilettos.blogspot.com
  51. http://choclairissa.blogspot.com
  52. http://thefabousfloral.com
  53. http://kerjakahwin.blogspot.com
  54. http://arma-couture.blogspot.com
  55. http://theweddingfairies.blogspot.com
  56. http://whatalovelywedding.wordpress.com
  57. http://jemarikreatif.blogspot.com
  58. http://makeupbyteyn.blogspot.com
  59. http://reneemeowwedding.blogspot.com
  60. http:/lamaransidia.blogspot.com


Twitter Profile Berwajah Baru..

As salam duhai teman.. Pada yang dah lama mengenali mak pasti akan perasan akan "perubahan"  mak kebelakangan ni kan.. Makanya banyak le profile profile picture mak yang harus berubah mengikut perubahan Mak ni.. Dan terbaru yang telah bertukar wajah ialah profile  TWITTER mak..


Doa doakan semoga perubahan Mak ini berkekalan selama lamanya ya... Ok pada yang ada akaun twitter tu kasi letak le link kat komen box bawah tu.. boleh le kita bertweet tweet nanti hehe