Tuesday, March 20, 2012

Senarai Pelakon Popular 2012

Pagi tadi Mak Dara ada buat satu Segmen iaitu segmen JIKA AKU PELAKON POPULAR dan syukur alhamdullilah ada juga yang sudi joinkan diri.. Meh kita lihat senarai bakal bakal PELAKON POPULAR 2012

 

Perghhhhh memang best best betul jawapan yang mereka berikan sekiranya mereka bergelar PELAKON POPULAR.. Nak tahu? Jom terjah kesemua senarai di atas jom!!!

Terima kasih kepada semua yg telah menyertai segmen mak ni ye.. You guys are the best!!!!


Siti Nur Fatihah Diculik

Baru sahaja kita dikejutkan dengan kehilangan dan kematian kanak akanak malang Dirang.. Kali ini kita dikejutkan lagi dengan kehilangan adik Siti Nur Fatihah yang dikhuatiri telah diculik semalam.

 

Adik Siti Nur Fatihah dikatakan telah keluar untuk membeli reload coupon telefon di sebuah kedai berdekatan bersama dua orang adiknya namun tiba tiba sebuah kereta tiba tiba berhenti sebelah mereka dan seorang lelaki keluar dari kereta itu dan terus menarik adik siti masuk ke dalam kereta itu secara paksa. Adik siti menjerit meminta tolong . Kedua adiknya cuba membantunya namun tidak berjaya. Difahamkan kereta yang digunakan oleh penculik untuk menculik adik Siti adalah sebuah kereta Honda berwarna Ungu gelap dan dipandu oleh seorang wanita. Kejadian berlaku di Taman Tas.

Mak Dara tak pasti jika adik Siti telah ditemui atau belum.. Tapi jika belum...pada sesiapa yang ada maklumat atau terlihat kanak kanak ini silalah hubungi pihak polis atau ahli keluarga adik Siti secepat mungkin di talian parents at 019-9813361 and 019-9897807.

Sila copy and share entry mak ini jika mahu membantu ya..


JIKA AKU PELAKON POPULAR

As salam duhai teman.. Haaa buat masa dan ketika ini mak dara sedang menulis sebuah skrip terbaru mak bertajuk "BISIKAN HAJAR ASWAD" dan tatkala ini juga idea agak kering.. Makanya mak nak bikin segmen dulu lepas tu baru sambung buat skrip.. Namun segmen pun ada kene mengenalah dengan industri perfileman hehe.. Ok segmen Mak Dara kali ini ialah " JIKA AKU PELAKON POPULAR" haaa nak join? senang aje.. Tengok le apa yang perlu dibuat dibawah ye..

pic oleh Adza Rinawati & Adza Edie Izwan (adik2 mak dara hehe)


1. Buat satu entry dan letak kan tajuk : JIKA AKU PELAKON POPULAR dan tepekkan header mak sekali ye hehe
2. Sila jawap soalan soalan berikut.. JIKA AKU PELAKON POPULAR....
* Nama glamour anda di dalam dunia perfileman
* Genre filem yang anda mahu lakonkan.. seram,aksi, cinta dll?
* Watak yang diidamkan? 
* Siapakah yang anda mahu menjadi Hero atau Heroin untuk berlakon di samping anda dalam filem itu?

senang je kan segmen Mak Dara ni.. lg senang dari buat meggi kan hehehe.. Join jangan tak join yer.. Meh nak tengok macam mana ropanya jika Anda seorang pelakon popular =)


Tarikh tutup petang karang.. Nanti mak akan senaraikan semua peserta yang join segmen ini di satu entry istimewa ye =)