Tuesday, March 27, 2012

AWAL ASHAARI DAN SCHA ALYAHYA UMUMKAN TARIKH PERKAHWINAN


AWAL ASHAARI DAN SCHA ALYAHYA UMUMKAN TARIKH PERKAHWINAN mereka pada sebuah sidang akhbar yang baru sahaja berlangsung di Flora Cafe, The Ampwalk sebentar tadi.

Dikhabarkan bahawa mereka telah memilih tarikh 4hb Mei 2012 sebagai tarikh bagi mereka menamatkan zaman bujang mereka iaitu dimana Majlis pernikahan mereka bakal berlangsung di Hotel Pullman Putrajaya.

Dan mereka telah memilih tarikh 6hb Mei 2012 sebagai tarikh bagi mereka menngadakan majlis resepsi mereka yang akan diadakan di Pusat Konvensyen Antarabangsa PICC . Dan dengar khabarnya Astro bakal menyiarkan majlis pernikahan dan persandingan mereka itu..

Tahniah Mak Dara ucapkan kepada Scha dan Awal semoga berbahagia hingga ke jinjang pemain seterusnya ke anak cucu amin..


pic sumber google

Yuna - Bintang DI Langit
Sebuah program bertajuk BINTANG DI LANGIT yang akan menampilkan kisah mengenai kehidupan Yuna akan mula disiarkan mulai malam ini 27 mac 2012 pada 10 malam di Astro Ria (104). Dengan adanya rancangan bersiri ini semua peminat boleh mengenali siapakah Yunalis Mat Zara'ai dengan lebih dekat lagi.

Bukan semua artis bertuah seperti Yuna sehingga mempunyai  rancangannya sendiri tau.. Namun Mak Dara rasa Yuna memang deserve it kerana bakatnya memang terserlah dan menyerlah di dalam dan luar negara.. Yuna juga sempat promote rancangan ini di fan page nya...

Pada yang minat dengan lagu Yuna Terukir di bintang.. Boleh le jadikan lagu itu sebagai ringtone anda.


Pasti ramai yang ingin tahu pelbagai bagai tentang Yuna.. Kalau begitu jangan lupa tonton BINTANG DI LANGIT yang akan mula ditayangkan malam ini ya.

Promo Bintang Di Langit

sumber gambar oleh google.

Tayangan Eksklusif Filem MY WAY
As salam.. Semalam Mak Dara telah menerima Jemputan Ke Tayangan Eksklusif Filem MY WAY. Yang bakal berlangsung pada 3hb April depan bertempat di GSC Signature, The Gardens. Waduhhhhh memang sukaaa bila menerima jemputan sebegini kerahna kita akan terdahulu menonton preview filem itu sebelum ia ditayangkan .

Sekalung terima kasih kepada adik Azwan Hashim, Media Relations Executive yang sudi menjemput Mak Dara ke event ini.. Insyaallah akan cuba memenuhi jemputan ini.. Jom layan trailer filem ini dulu jom....


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK