Thursday, March 29, 2012

KLCC TERBAKAR | 29 Mac 2012



KLCC TERBAKAR!!.. Itulah kata kata anak Mak Dara tatkala melihat beberapa keping gambar yang dipostkan oleh beberapa orang di facebook.. Macam tak percaya dengan apa yang didengar mak pun bergegas tengok dan ini adalah gambar gambar yang terdapat di facebook itu..


gambar oleh Jangan Lupa LIKE ~ Komen & Share Info Ini


BERITA HARIAN ONLINE telah mengesahkan berita ini dengan memaklumkan di Berita Harian online Difahamkan bahawa satu kebakaran telah berlaku dan bermula dari bahagian bawah Suria KLCC sehingga menyebabkan orang ramai dan para peniaga terpaksa keluar dan dipindahkan untuk keselamatan. Kebakaran dipercayai berlaku di Restoran Chinoz On The Park sehingga menyebabkan asap keluar dengan banyak di atas bangunan KLCC itu.


Syukur alhamdullilah, difahamkan bahawa tiada sebarang kecederaan berlaku dan kebakaran telah pun berjaya dipadamkan oleh pihak Bomba..



FESYEN TERKINI BAGI WANITA BERHIJAB - Aura Dian Pelangi


Berhijab atau Bertudung bukanlah penghalang untuk wanita untuk berfesyen..  Wanita berhijab dan bertudung juga masih boleh mengikuti perkembangan fesyen semasa asalkan tidak melanggar tatasusila yang ditetapkan Islam. Dian Pelangi yang amat sinonim dengan dunia fesyen terkini di Indonesia kini membawa gelombang aura fesyen wanita muslimahnya ke Malaysia. 

Dian Pelangi di Mingguan Malaysia

Butik Dian Pelangi Malaysia

Difahamkan bahawa Dian Pelangi telah membuka cawangan butiknya di Malaysia.. Wahhhh selepas ini semua wanita yang meminati gaya terkini yang dibawa oleh dian boleh mendapatkannya di butiknya di Bangsar.. Jadi mari kita lihat gaya gaya terkini yang dibawa oleh butik Dian Pelangi yang terdapat di DIAN PELANGI MALAYSIA







Cantikkkkkkk bukan kesemua koleksi Dian Pelangi Malaysia ni.. Memang trend terkini. Up to date gitu.. So memang terbukti walaupun kita bertudung namun kita masih boleh berfesyen selagi tidak terkeluar dari batasan yang telah ditetapkan agama kita la ye.. Pada yang mahu mendapatkan pakaian oleh Dian Pelangi ni boleh le ke page ini ye DIAN PELANGI MALAYSIA

Profile Picture
gambar sumber  DIAN PELANGI MALAYSIA

MAK DARA DI DALAM HARIAN METRO

Mak Dara berbaju coklat dihadapan dan paling kanannnnn sekali hehe=)

Waduhhh gembiranya bila baca HARIAN METRO semalam.. Mana taknya ada tertepek muka Mak Dara bersama kesemua peserta DiGi WWWOW AWARD REUNION 2011. Seronoknya bila dapat bertemu dengan semua finalist yang terlibat dalam Digi WWWOW Award tahun lepas termasuk Mia Liana, Isaac tan, Adil Ali, Maria Elena, Nisa Kay dan ramaiii lagi. Dan dengar khabarnya hampir kesemuanya juga telah dipilih oleh pihak DiGi untuk menyertai contest ini pada tahun ini termasuk le mak dara hehe tankiuuu DiGi atas kepercayaan yang diberikan kepada Mak Dara..

Video semasa sesi photografi DiGi WWWOW AWARD REUNION

Walaupun seronok kerana mak dara telah dipilih oleh pihak Digi untuk memasuki kategori NUFFNANG FAVE KAY POH namun gabra juga apabila melihat blogger blogger hebat yang turut menominasikan blog blog mereka di kategori yang sama.. Waduhhh susahhhh juga tahun ni... Namun yang paling penting mak dara perlukan sokongan dari anda.. Tapi adakah yang sudi untuk sokong dan vote mak dara tahun ni.. huhuu jeng jeng jeng..