Tuesday, April 3, 2012

MEMPERSEMBAHKAN VIDEO PROMO BICARA MAK DARA


MEMPERSEMBAHKAN VIDEO PROMO BICARA MAK DARA.. tadaaaaaaaaaaaa...

 


 Hehehehe itulah dia video meroyan Mak Dara....

Info: Mak Dara join DiGi WWWOW AWARD lagi pada tahun 2012 ni.. Tapi amat hampa apabila ketua kempen Mak Dara si Kassim Selamat telah buta, maka tak dapat le dia vote untuk Mak dara setiap hari.. Hanya anda sahaja harapan Mak Dara kini.. Sudilah vote blog BICARA MAK DARA untuk DiGi WWWOW AWARD 2012 untuk kategori NUFFNANG FAVE KAY POH ya =)


Tks To : Adza Tuty for the idea, Adza Emie for make up and Adza Edie for directing

BERANI PUNYA BUDAK


BERANI PUNYA BUDAK! Kalau Takut Dipukul Gangster, Jangan Berumah Dekat Rumah Gangster.. Perghhhh mendengar nama filem dan tagline filem ini sahaja boleh digambarkan bertapa filem ini pasti besttt dan kelakor kannn.. BERANI PUNYA BUDAK adalah filem terbitan dan arahan Afdlin Shauki yang babak ditayangkan di seluruh pawagam Malaysia tak lama lagi..

Mak Dara berasa amat bertuah kerana telah dijemput untuk ke Majlis Tayangan Eksklusif Dan Sidang Media Filem BERANI PUNYA BUDAK ini.. Waduhhhh terujaaaaa dengan jemputan ini.. Jutaan terima kasih kepada Azwan  Hashim, Media Relations Executive bagi filem ini.

jemputan ke majlis Tayangan Eksekutif dan Sidang Media 

Sinopsis Berani Punya Budak

Pairote (digelar sebagai “B”) telah dipaksa oleh kumpulan mafia terbesar di Thailand untuk mencuri data informasi pelanggan daripada Bank Wealthy, sebuah syarikat kad kredit antarabangsa. Dia menjadikan Lita (Naib Presiden syarikat tersebut) sebagai tawanan dan memaksanya untuk memberi kata laluan yang akan membolehkan tugasannya dihabiskan, dan kemudian dapat melarikan diri daripadanya.

Dia melakukan ini untuk abangnya, Tong (lakonan Afdlin Shauki), yang telah ditangkap, diseksa dan dijadikan tebusan oleh kumpulan mafia tersebut. Sebagai pertukaran untuk data yang telah mereka paksa curi.

Berani Punya Budak merupakan filem versi bahasa Melayu untuk filem Thailand Brave yang turut menampilkan Afdlin Shauki dan Awie sebagai pelakon watak utamanya.

IBU MERTUA KAU


As salam duhai teman.. Haaa semalam nak habaq mai.. Mak Dara telah pun shoot video promo untuk DiGi WWWOW AWARD.. Pada mulanya mak dara ingat nak buat simple simple aje.. Ala ala serius minta tolong votekan untuk Mak Dara untuk kategori Nuffnang Fave Kay Poh.. tapi adik Mak Dara si Adza Tuty cakap asyik serius aje buat le kelakor sikit ikut personaliti meroyan mak ni.. Hmm betul jugak kan sesekali bertukaq arah apa salahnya kan.. Biaq lain dari yang lain sikit kan.. Lepas tu dia bagi idea suruh buat macam ibu mertuaku tu.. 

Nama ibu mertua dalam filem tu pun kalau tak silap, Mak Dara juga so memang kenalah kan.. Apa lagi Mak terus berkomplot dengan adik mak si Adza Edie minta dia direct dan edit video ni dan alhamdullilah dia setuju.. Dan adik bongsu mak Adza Emie pun sudi jadi makeup artis mak perghhh pucuk dicita lah kan.. Maka shooting pun bermula Mak Dara versi IBU MERTUA KAU hahaha.. Moh mak sharekan beberapa keping gambar belakang tabir ya..

 

Haaaaa itu lah antara petikan petikan babak dalam video promo mak dara tu.. Kalau nak tahu apa sebenarnya yang terjadi.. Kejap lagi mak kasi upload full videonya ya.. 30 saat aje tak lama hehe tungguuuuuuuuuuu.....THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK