Sunday, April 15, 2012

Bila Somi Nak Shoot Filem Pendek, Habis Anak Anak Jadi Pelakon hehe

Angin tak ribut tak tiba tiba somi mak dara nak shoot sebuah filem pendek.. Tu lah jadinya bila tiba tiba datang idea.. kalau tak terus dilaksanakan kompom takkan terbuatnya nanti.. 

Dek kerana takde plan dah terus nak main shoot aje makanya tak sempat le nak panggil mana mana pelakon kan.. Namun nasib baiklah filem pendek ni memerlukan hanya pelakon kanak kanak dan apa lagiiiiiii habislah anak anak dan anak anak buah Mak Dara akan dijadikan pelakon dalam filem pendek ini ..

Ok lah nak bersiap siap untuk ready for shoot kejap lagi.. Nanti mak updatekan tentang perkembangan shooting ni ye..

BLOGGER PILIHAN MAK DARA HARI INI

Assalam duhai teman.. Mak Dara telah memilih adik Rosmadi Shakri aka THE GLAMOROUS MrJocko  sebagai BLOGGER PILIHAN MAK DARA HARI INI.. By the way.. Terima kasih ye dik kerana sudi pomot mak di wall adik ye


Hehehe tankiuu ye tolong promote Mak Dara . Mak jugak nak ucapkan tahniah dan all the best kepada Rosmadi kerana tercalon dalam 3 kategori dalam DiGi WWWOW AWARD dan kategory yang telah dijoinnya ialah BLOGGER OF THE YEAR , FAVE MAKAN MAKAN EXPERT & FAVE TECH HEAD... All the best ye dik.. Nanti kita saling vote mengvote sesama kita nak tak? hehehe