Thursday, April 19, 2012

#twitpicpilihanMD

Salam Dolls,

Bagi sesiapa yg ada follow entri-entri lama Mak Dara tahulah yang Mak Dara sekarang adakan segmen terbaru iaitu #twitpicMD. Dalam setiap entri Mak Dara akan datang Mak Dara akan fokuskan kepada satu trend fesyen terbaru pilihan Mak Dara dan sesiapa yang ada mencuba trend tersebut boleh hantarkan gambar-gambar mereka melalui twitter Mak Dara - @adzairdawati dengan hashtag #twitpicMD

Pada entri Mak Dara tentang fesyen terkini iaitu jaket, Mak Dara ada terima banyak #twitpicMD yang cun-cun dan di sini Mak Dara masukkan 2 gambar pilihan Mak Dara..

Mak Dara suka sangat jaket hijau ni.. Dibeli dkt Sunway Piramid RM78


Jaket sama dengan Mak Dara.. Dibeli di Cotton On Pavillion RM149

Terima kasih kepada semua yang sudi join segmen terbaru Mak Dara ini ya.. Dan bagi sesiapa yang belum join, jomlah hantarkan gambar anda bergaya ke #twitpicMD ya. Boleh hantar gambar anda gayakan jaket kegemaran dan lipstick pink.. 

Stay tuned for more trendy fashion tips, do & dont's from Mak Dara.


Gaya Si Teruna


Salam.. Kali ini Mak Dara nak menampilkan Gaya si teruna.. Siapakah si teruna itu? Anak teruna Mak Dara le si ADZA DANIAL HAIQAL hehe.. Mari kita lihat gayanya bila lensa kamera diarahkan kepadanya..

  
 

Amboiiii sakan kan anak teruna mak sorang ni bila suruh bergaya hehe.. Umor Carl baru 14 tahun.. Tapi sejak dua menjak ni tup tup tumbesarannya menjadi berlipat lipat kali ganda.. Saiz kasut pun dah lebih besar dari papanya.. Somi mak bersaiz 8 dan Carl saiz 10 jadi tak boleh le pinjam kasut papanya tu.. Tapi baju dan seluar sama saiz haha..

Tujuan utama mak tangkap gambarnya tu pertama untuk tukar header di blognya tu.. Ye lah dia masuk DiGi WWWOW Award category under Astro Top Online Over-Achiever Under 15 tapi header blognya sebijik macam header blog mak ni.. Tak percaya boleh klik di SINI.. Kan sebijik tuuu dah nampak tuaaa sangat pulak karang kan.. so nanti akan pilih pilih mana yang sesuai untuk jadikan header blog baru untuknya.. Bagi sesuai dengan umur dia tu kan..

Ok lah alang alang di sini moh le layan video promo si teruna mak dara sempena pencalonannya dalam DiGi WWWOW AWARD tu ya =)