Friday, April 20, 2012

Fesyen Terkini dan Terpanas Oleh J-LO

Salam Dolls,

Kebanyakkan anda mungkin perasan tak dengan entry Mak Dara yang sejak kebelakangan ni berunsurkan fesyen kan.. Hehe saja nak beralih angin kejap boleh kan.. So Mak dara nak kupas tentang fesyen atau trend bak kata omputih "Whats hots and whats not".. Tak kiralah trend fesyen di dalam atau luar negara mak nak share bersama anda..

Maka rasanya sesuai untuk mak Mak Dara bincangkan tentang baju yang dipakai oleh Jeniffer Lopez di American Idol semalam. Terpukau sekejab bila buka TV untuk menonton rancangan kegemaran Mak Dara itu semalam apabila melihat J-Lo keluar pakai baju yang va va voom...


Kompom menangis Marc Antony tengok gambar ex wife dia ni, hehe, tapi J-Lo skrg tengah panas bercinta dengan back up dancer dia.. Downgrade bagi Mak Dara lah, hehe..


Untuk pengetahuan anda semua J-Lo pakai baju Hervé Léger by Max Azria Spring 2012 dress. Hots from the runway.. Khabarnya trend seperti ini tengah HOT di America sekarang.. Mak Dara lebih suka baju ini digayakan oleh JLo berbanding model ni. Bagi anda yang berkenan untuk gayakan baju ni boleh check it out dekat kedai BCBG / Max Azaria di Suria KLCC ataupun Pavillion.

Tapi rasanya artis luar negara sesuai le dengan fesyen ni kan.. Orang timur macam kita ni rasanya banyak lagi fesyen fesyen yang lain yang jauh lebih sesuai dengan gaya ni kan kan kan hehehe

Stay tuned for more info on the latest fashion, do & dont's and much more from me, Mak Dara. Pada anda yang ada picture yang mengenakan fesyen terkini yang stylo milo bolehlah twitpic / instagram / yfrog / etc gambar anda ke twitter mak dara iaitu @adzairdawati dengan hashtag #twitpicMD Gambar terpilih akan Mak Dara masukkan ke entri special #twitpicMD.