Saturday, April 21, 2012

#twitpicpilihanMD - Myravea Blogger Ayu

Salam Dolls,

Bagi sesiapa yg ada follow entri-entri lama Mak Dara tahulah yang Mak Dara sekarang adakan segmen terbaru iaitu #twitpicMD. Besttt jugak tau buat segmen dan peserta join segmen ni melalui TWITTER.. Rasanya ini yang pertama kali dibuat kot sebab tak de pun tengok blogger blogger lain yang buat hehe.. Jutaan terima kasih kepada sifu Mak Dara iaitu Adza Emie dengan idea bernas dia tu.. Its briliant.. Pada entri Mak Dara tentang fesyen terkini iaitu jaket, Mak Dara ada terima banyak #twitpicMD yang cun-cun dan di sini Mak Dara masukkan #twitpicpilihanMD yang datangnya dari seorang blogger yang muda, ayu dan gojes lagi hebat iaitu Myra Vea


Terima kasih Myravea kerana sudi support  segmen Mak Dara ni ye.. Terharuuuuu sangat sangat.. Apa yang boleh Mak Dara katakan tentang jaket dan fesyen Myra ialah ia sangat terkini dan moden.. Jaket yang dikenakan bersesuaian dengan gaya dan penampilan Myra yang berhijab. Sangattttt ayuuuuuuuuuu...

Terima kasih kepada semua yang sudi join segmen terbaru Mak Dara ini ya.. Dan bagi sesiapa yang belum join, jomlah hantarkan gambar anda bergaya dengan fesyen terkini ke #twitpicMD ya. Yang terpilih akan mak masukkan dalam blog mak asap =)

Alang alang sedang baca entry ini jom kita terjah ramai ramai ke Blog Myravea jom @ http://myravea.blogspot.com/