Monday, April 23, 2012

LELAKI dan PINK. Macho Ape...

Assalammualaikum.. 
Merah jambu atau PINK memang sangat sinonim bagi kaum perempuan . Dah di tune di kepala bila sebut warna pink ini pasti otak membayangkan ciri ala ala gegurl gitu kan.. Namun bagi Mak Dara.. LELAKI DAN PINK macho ape.... Jom lihat gambar gambar MEN IN PINK ok..

somi mak dara, Martias mengenakan kemeja Pink =)
adik ipor mak dara Amrizal mengenakan baju melayu pink
 

“Seorang lelaki yang memakai warna merah jambu menunjukkan dia seorang berkeyakinan dan berani kerana memakai ton warna yang sering dilabel feminin,” kata Stan Williams, pengarah Maxim, sebuah majalah gaya hidup lelaki.Keberanian seorang lelaki itu mengenakan warna pink itu sendiri sudah menunjukkan kejantanannya.. Keyakinan yang tinggi tanpa mempedulikan soal lain patut dijadikan contoh untuk lelaki di luar sana mendapat keyakinan yang tinggi..So kepada kaum adam di luar sana tak perlu le segan segan lagi untuk mengenakan pakaian dan busana yang bertema warnakan PINK ok..

*Terima kasih kepada semua yg membenarkan Mak Dara kidnap pic2 anda untuk dimasukkan dalam entry ini ya.. Pada sesiapa yang ada gambar anda dalam busana atau fesyen terkini sila emailkan pada mak dara di mrs_martias@yahoo.com ye. Kalau sesuai mak akan masukkan gambar anda dalam entry mak yang akan datang..

PILIHLAH DAKU..

Pilihlah daku... jadi temanmu.. hehe Assalammualaikum duhai teman pepagi ni asyik teringat lagu allahyarham Latif Ibrahim aje.. Ok.. Bahang DiGi WWWOW AWARD kini mulai membara apabila sesi mengundi telah bermula pagi tadi.. Jadiiiii.. Bapak bapak, ibuk ibuk.. semua yang ada di sini.. Mak Dara nak minta tolong vote untuk mak dara dalam kategori Nuffnang Fave Kay Poh pweaseeee sambil kembungkan pipi dan muncungkan mulut kasi nampak kiut sikit hehe. Cara caranya mudah aje.. 

1) KLIK BANNER DI BAWAH


2) LEPAS ITU KLIK


3) Anda akan diminta untuk login acc FACEBOOK anda 
kemudian tekan VOTE.

Mak Dara amat amat berharap anda dapat membantu untuk mengundi Mak Dara kalau boleh setiap hari dari 23hb April hingga 13hb Mei 2012.. Itupun kalau sudi.. kalau tak sudi vote setiap hari...everyday pun takpe hahaha.. Pada yang telah buat entry untuk tolong promote vote utk mak jutaan terima kasih.. Mak akan masukkan anda dalam bloglist mak dan juga akan promote blog anda ye.. Bagi yang nak bertukar vote boleh je.. sila tinggalkan link url vote anda di komen box di bawah ye..Muahhh sayanggggg ketat ketat..