Thursday, May 3, 2012

Rina Hamid Hijabers Bloggers Pilihan

As salam duhai teman.. 

Sejak kebelakangan ni mak dara lihat komuniti Hijabers semakin berkembang pesat.. Menggunakan jilbab atau Hijab memang menjadi kewajiban setiap muslimah namun itu tidak menghalang kita untuk berfesyen selagi tidak melanggar batas batas aurat yang telah ditetapkan dalam Alqur’an dan Hadith kan..
Mak Dara terpanggil untuk buat entry entry HIJABERS BLOGGERS PILIHAN iaitu entry mengenai para blogger yang bijak menggayakan fesyen pakaian ala ala hijabers gitu..Dan Hijabers Blogger Pilihan Mak Dara hari ini ialah RINA HAMID . Mari kita lihat gaya dan fesyen yang dikenakan oleh si manis ayu Rina Hamid ini ya...

Fesyen pakaian:
Trend Palazzo sekarang sangat femes di mana2 memandangkan ia selesa sopan dan tidak menjolok mata

Long cardigan juga adalah fesyen sopan dan selesa dipakai pada bila2 masa mahupun ke pasar malam sekalipun
2) Fesyen Tudung:
itu bukan shawl tapi pario...pario yang dibuat as shawl...

 Leopard print and polkadot print sangat 'in' sekarang :)

trend ini sangat digemari ramai pada zaman sekarang kerana nampak seorang perempuan itu lebih berani dan yakin
Haaaa macam mana? Sungguh ayu dan cantikkan gaya dan fesyenRina Hamid ini. Walaupun berhijab dan bertudung tidak bermakna kita tidak dapat berfesyenkan.. Mak sukaaa sangat dengan gaya gaya yang ditampilkan oleh Rina ini.. Anda bagaimana? Moh le cuba tip tip fesyen yang dah ditunjukkan oleh Rina ini ye..

 Jutaan terima kasih kepada Rina yang sudi join segmen HIJABERS BLOGGER PILIHAN MAK DARA ya.. pada yang ingin sertai klik di SINI ye. Alang alang dah ada disini moh le terjah ke blog rina di SINI ye.

Dah vote mak untuk hari ini? kalau belum klik la VOTE ni ye.. sayanggggggg koranggggg muahhhhh

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK