Saturday, May 5, 2012

Tudung Pearl Haya Pilihan Blogger Mia Liana

Salam duhai teman..

Hari ini Mak Dara nak tampilkan fesyen tudung yang gemar digayakan oleh teman Mak iaitu Mia Liana . Jenama tudung yang menjadi pilihannya ialah Tudung Pearl Haya.


Kata Mia " Bila asyik tengok teman sekerja pakai tudung Pearl Haya hari-hari pergi kerja, tentulah tergoda. Sebab Mia suka tengok pelbagai designnya yang berbeza dengan tudung-tudung lain dan kualitinya yang amat memuaskan hati pengguna"

Ok jom kita lihat gaya Mia dan Tudung Pearl Haya koleksinya..


Haaa cantik dan ayuuu kan Mia mengenakan tudung Pearl Haya ni kan.. Apa lagi moh le kita pun cuba tudung pearl haya dengan koleksi dan design design terbarunya jom.. Atau jom terjah ke blog nya di http://pearlhaya.com/ ... Mia juga menyertai DiGi WWWOW AWARD dalam kategori BLOGGER OF THE YEAR 


Apa kata alang alang anda di sini tolong vote untuk Mia dengan klik di SINI dan alang alang dah ada mood nak vote tu vote le mak sekali di SINI ye.. sayanggggggg korang semuaaaa muahhhhh...