Monday, May 7, 2012

Wawa Tasliman Blogger Hijabers Pilihan

As salam duhai teman.. 


Sejak kebelakangan ni mak dara lihat komuniti Hijabers semakin berkembang pesat.. Menggunakan jilbab atau Hijab memang menjadi kewajiban setiap muslimah namun itu tidak menghalang kita untuk berfesyen selagi tidak melanggar batas batas aurat yang telah ditetapkan dalam Alqur’an dan Hadith kan..
Mak Dara terpanggil untuk buat entry entry HIJABERS BLOGGERS PILIHAN iaitu entry mengenai para blogger yang bijak menggayakan fesyen pakaian ala ala hijabers gitu..Dan Hijabers Blogger Pilihan Mak Dara hari ini ialah WAWA TASLIMAN . Mari kita lihat gaya dan fesyen yang dikenakan oleh si manis ayu Wawa ini ya...


(1) Mix + Match = fashion

 

(2) holiday and fashion..


(3) shopping untuk fashion..


 (4) fesyen buat anda lebih berkeyakinan (are this picture confident enough?)(5) Simple yet elegant with baju kurung (6) fashion itu pilihan warna


(7) sense of fashion comes from within


Haaaa macam mana? Sungguh ayu dan cantikkan gaya dan fesyen Wawa ini. Walaupun berhijab dan bertudung tidak bermakna kita tidak dapat berfesyenkan.. Mak sukaaa sangat dengan gaya gaya yang ditampilkan olehnya.. Mak memang terpegun dengan penampilan Wawa sejak dari pertemuan pertama kami di Nuffnang Asia Pacifik Blog Awards 2011 tak lama dulu lagi..


 Mak Dara dan Wawa @Nuffnang Asia Pacifik Blog Awars 2011

Jutaan terima kasih kepada Wawa yang sudi join segmen BLOGGER HIJABERS PILIHAN MAK DARA ya.. pada yang ingin sertai klik di SINI ye. Alang alang dah ada disini moh le terjah ke blog rina di SINI ye.
Dah vote mak untuk hari ini? kalau belum klik la VOTE ni ye.. sayanggggggg koranggggg muahhhhh


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK