Tuesday, May 8, 2012

MEN IN SUIT .. Memang Macho

As salam duhai teman

Siapa kata lelaki Malaysia buta fesyen? Jika diperhati dengan teliti, golongan Adam tempatan yang gemar mengikuti trend fesyen terkini semakin tinggi bilanganya saban hari.. Dahulu lelaki kurang diberi pendedahan tentang fesyen kerana banyak jenama di pasaran lebih fokus kepada wanita tetapi masa telah berubah. Fesyen terkini bagi lelaki dan wanita semakin seimbang.. Hari ini mak dara nak memperkatakan tentang MEN IN SUIT.. Lelaki yang mengenakan kot.. Memangggg macho apabila seseorang lelaki itu mengenakan kot kan hehe.. 

Mari kita lihat gambar gambar kawan, keluarga dan juga teman blogger memperagakan suit/kot ini jommm..

Somi Mak Dara Martias Mohd Ali

Ayah Mak Dara En Adenan Arshad
Eddy Azman

 Ahmad Zaki Othman

Eqbal Zack  & his niece ;)

Haaa apa pendapat anda? Hensemkan kesemua mereka mengenakan suit/kot itu kan.. Suit/Kot amat sesuai untuk dikenakan untuk kemajlis majlis formal dan rasmi.

Terima kasih kepada semua teman, family dan rakan blogger yang sudi sharekan gambar mereka untuk dimasukkan dalam entry mak dara ini ya.. Really appreciate it.. Mak sedang bercadang untuk buat gaya santai blogger dimana mak nak minta anda hantarkan gambar anda dengan pakaian anda yang santai.. nak join?? tungguuuuu yeeee..

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK