Tuesday, June 5, 2012

ORANG BESAR BESAR NI KIUT PE!


As salam duhai teman.. Nak dikhaborkan bahawa masuk hari ni dah beberapa hari anak anak mak dara asyik ajak Mak Dara untuk menonton filem Hoore Hoore... Almaklumlah anak anak Mak Dara ni peminat nombor 1 si Akim lah katakan.. Tapi kekangan masa mak dan somi belum boleh membuat kami memenuhi permintaan anak anak lagi.. Tapi anak  anak mak dara tetap tak putus asa.. Asal teringat aje mesti tanya.. Bila nak pegi tengok hoore hoore ma... kejap lagi tanya lagi.. tak lama lepas tu tanya lagi.. Sampai naik meroyan mak.. Haaaaa dah le lama mak dara tak meroyan kannnnn.. rindu jugak nak meroyannnn .. Dan hasilnya lihat le poster yang telah mak dara make over kan di atas.. Ok tak?  hahaha tiba tiba muka akim bertukar wajah somi mak dan heroin jadi muka mak dara hehehehe...

Ada teman mak dara kata yang kita perlu bawa bekalan tisu  yang banyak jika nak menonton filem ni.. Ada juga yang kata salah satu filem yang wajib ditonton.. Dan banyak lagi puji pujian mak dara baca mengenai filem ini di beberapa blog. dan yang paling menarik hati mak dara untuk menonton ialah tagline filem ini iaitu "ORANG BESAR BESAR NI KIUT PE! memandangkan mak dara dalam kategori itu maka mak setujuuuu sangattt hehehe.. dan  campur tolak kesemua itu semakin menambahkan ketidak sabaran mak untuk pergi menonton filem ini bersama anak anak... Hoore Hoore tunggu dakuuuuuuu...


To Blog Or Not To Blog?


To Blog Or Not To Blog? Itulah persoalannya sekarang.. Dunia blog ini ada turun ada naiknya.. Bila tengah seronok satu hari tujoh entry pon boleh publish sambil geget kuaci aje..

Tapi bila mood untuk berblogging dah turun bak bunga yang layu nak publish setengah entry pun rasa berat sangat macam kena makan nasi briyani tujuh pinggan.. Eh ada ke pepatah macam itu hehe.. Hmmm adakah anda pernah merasai apa yang Mak Dara rasa ini?