Saturday, June 9, 2012

Senarai Pemenang DiGi WWWOW AWARD 2012

Assalammualaikum.. Berikut adalah info senarai Pemenang DiGi WWWOW AWARDS 2012

Astro: Top Online Over-Achiever Under 15 Winner

Google: Most Inspiring Internet for Good Winner

InMobi: Short Film of the Year Award Winner
Terima Kasih Malaysia:Belacan  
Online Shop of the Year Winner
FriendlyFashion 
Lowyat: Fav Tech Head Winner 
Keiths.blog 
Malaysiakini: Photo Journalist of the Year Winner
Sea Gypsies 

MSN: Breakthrough Star of the Year Winner
Talents of SMK Seafield

Mudah.my: Most Promising Webpreneur of the Year
Christy Ng Shoes 

Nuffnang: Blogger of the YearWinner
Bro, Don't Like That La, Bro
http://dontlikethatbro.blogspot.com/

Nuffnang: Fav Kay Poh Winner
RotiKaya

Nuffnang: Fav Makan-makan Expert Winner
Fried Chillies 

Samsung: App of the Year Winner
First Words for Geeks

Innity: Funniest Video of the YearWinner


Yahoo: Social Media Gathering of the Year Winner


People's Choice of the Year Winner
MyHazman 

Best of the Best Winner
PetFinder.com

Tahniah kepada pemenang...
semua gambar adalah hak milik Digi @ https://twitter.com/#!/DiGi_Telco

Ok akhir sekali Mak Dara nak tanya secara sejujur dan seikhlasnya apa pendapat anda tentang contest ini dan juga para pemenangnya... just curious..

Siapakah Bakal Menang DiGi WWWOW AWARDS 2012?


Akhirnya masa yang ditunggu tunggu telah pun tibaaaa.. Malam Anugerah DiGi WWWOW AWARD 2012 bakal berlangsung malam ini.. Tahun ini pertandingan ini penuh dengan MISTERI apabila tidak dinyatakan  atau tiada sebarang list yang dikeluarkan oleh pihak Digi akan siapakah finalist TOP 5 yang telah dipilih oleh pihak juri. Pada tahun lepas dua minggu sebelum majlis anugerah dah dikeluarkan list finalist top 6.. Mungkin tahun ni diorang nak buat SURPRISE kan hehe sooo kepada semua yang telah terpilih tu all the best ya...

Mak rasa rasa antara yang bakal menang ialah Jini Boy TV dan juga video LEMBU NAK JAGA tu sebab diorang memang besttt sangat.. Hari tu masa pelancaran pertandingan ini kedua dua mereka telah pun menjadi PANEL SPEAKER DiGi WWWOW dan segmen segmen yang mereka buat khas untuk majlis pelancaran hari tu memang bermanfaat dan banyak yang boleh dipelajari oleh semua . luvss it ;)

Beberapa teman Mak Dara berkata mereka berterima kasih kepada pihak Digi kerana akhirnya telah menghantar email kepada mereka SEMALAM iaitu SEHARI SEBELUM majlis anugerah digi wwwow bakal berlangsung dan menyatakan bahawa mereka hanyalah top 10 dan tidak termasuk dalam top 5 dan memberitahu bahawa mereka tidak dijemput ke malam anugerah itu  Ok lah kan sehari sebelum hari award dapat email tu.. kalau dapat pada hari ini takut takut dah ada yang tak buka email dan pegi ke majlis tu..  kompom kesian diorang kan hehehe . Tapi oklah nanti pihak DiGi akan berikan sijil atas penyertaan mereka tu semua..

Ada juga teman yang bersyukur kerana tak buat sebarang promotion dan vote yang tinggi namun turut dipilih.. Perghhh memang bertuah ..  tabikk spring satuu ;)

Walau apa apapun semoga malam anugerah ini berlangsung dengan jayanya.. All the best kepada semua finalist . Dan kepada pihak penganjur uols memang TERBAEKKKKKKK lah...

p/s: Kepada rakan blogger mak dara yang tidak  terpilih tu ( you know who you are) walaupun usaha usaha anda  tidak di ambil kira namun rasanya semua orang dapat tahu bertapa kuatnya anda semua mempromote dan bekerja keras untuk contest ini.. Ada yang mengeluarkan wang yang banyak.. Ada yang mempromote dalam dan luar negara.. ada yang tidak tidur malam hampir berbulan hanya untuk ini .. we salute you :) 


Para Isteri Bersiap Sedialah Untuk Berubah Tempat Tidur Anda

Para isteri isteri sekalian... Mulai malam ini hampir kebanyakkan dari kita akan mengalami satu perubahan yang agak drastik dimana tempat tidur kita bakal berubah.. berubah kemana? Haa berubah dari bilik tidur ke ruang tamu... Kenapa?? Sebab apa lagi kak jah Kak Meah oiii.. EURO punya penangan lah niiii hehehe...

Pastinya para isteri isteri akan menemani para somi mereka yang minat dengan sukan bola sepak ni . Maka mulai malam ini bermulalah musim Kejohanan Euro 2012.. game game akan berlangsung hingga lewat pagi ini bermakna ramai le yang bakal tidur depan TV kan..

Somi mak dara sejak dari petang tadi dah exited menunggu pembukaan Euro dan juga perlawanan antara Poland VS Greece yang sedang berlangsung sekarang ni sampaikan dah bawak turun bantal dan comforter ke depan TV hahahaha.. semangat sungguh somi mak ni kan.. Mak redha aje duduk le temankan dia walaupun tak berapa minat sangat nak menonton bola ni kecuali si ronaldo ada di tengah padang tu hahaha .. Sekarang bukan mak aje yang terjebak tidur kat depan TV anak bongsu mak pun terjebak sama teman papanya layan bola hahah

bella menontonperlawanan bola

Bak kata status update oleh sorang teman fb mak dara si DD tu ... "start Euro12 ni bangun bola, mandi bola, makan bola n tido pun peluk bola bukan peluk bini!!!...hahahaaaa!!!.. apa apa pun kepada peminat bola sepak dan kejohanan euro 2012 selamat menonton dan jom layanzzzzz