Sunday, June 24, 2012

Sangap Sangat Ke??

Malam ni mendidih didih hati Mak Dara dibuatnya.. Maunya tak mendidih bila seharian menghabiskan masa bersama anak anak dan tiba malam buka blog Mak Dara terjumpa ini di kotak shoutbox Mak Dara..


Sangap Dara Ketat?? Kenapa Melampau Sangat! Melampau benar sampai sanggup tulis macam ni di shoutbox Mak Dara ni!!!!! Siapa lah yang tulis ni..!!! Tak tahukah bahawa yang membaca blog Mak ni terdiri dari pelbagai peringkat umur.. Budak budak dan pelajar sekolah pun ada.. Ini tulis pakai lutut agaknya sampai urat ke otak tak digunakan langsung!!!!

Mak Dara dah dapat dah Unique ID dia iaitu 1551513314.. boleh ke kita trace siapa yang tulis dengan gunakan Unique ID ni ek..? Atau ada sesiapa yang boleh tolong ajarkan Mak untuk block je mangkuk tingkat ni?



Hmmm kenapa kotor sangat otak itu bila nampak perkataan Mak Dara atau Dara mesti nak kona..! mesti nak fikir benda lucah sampai sanggup tulis benda macam ni di blog mak?! Kenapa sempit sangat pemikiran tu! Masyaallah......

(maaf atas kata kata kasar mak pada entry ni ye tapi memang gerammmmmmmmmmmm sangat2 tuhan aje yang tahu...)


S.I Yummy Cheese Powder Memang Power!!

Assalammualaikum duhai teman.. 

Haaa ini adalah "Entry Sponsor" . Entry Sponsor bermakna entry yang disponsor oleh teman atau juga pihak usahawan kepada Mak Dara dan Mak Dara akan promote bahan jualan mereka di blog Mak Dara ini uwahhh memang suka tau bila dapat produk untuk dicuba nak nak lagi produk itu adalah produk makanan.. I LOVE FOOOOOD! hehehe. Sebelum Mak Dara review produk CHEESE POWDER ini Mak ingin berterima kasih kepada adik Muhamad Razeef Che Shamah yang sudi sponsor produk jualannya iaitu S.I Yummy Cheese Powder yang telah diposkan kepada Mak Dara tak berapa lama dulu.. 

 Bungkusan CHEESE POWDER yang diterima Mak Dara
CHEESE POWDER

Mak Dara kalau ke KFC makanan yang wajib mak makan selain dari ayamnya ialah CHEEZY WEDGESnyaa.. kenapa? sebab cheese yang terdapat pada wedges itu.. Tapi tiap kali makan pasti rasa macam tak cukup aje cheesenya.. Dan terujaaaa nya mak dara mengetahui bahawa ada teman FB mak yang menjual S.I Yummy Cheese Powder yang sebijik macam yang dijual di KFC tu.. Bertambah terujaaa bila adik Razeef menghubungi Mak Dara untuk mak dara test produknya itu. Apa lagi Mak Dara pun cobalah.. Dan hasilnya.... Tadaaaaa...



Haaaa itulah hasilnya wedges yang Mak Dara masak di letakkan sekali S.I Yummy Cheese Powder ok tak plating Mak Dara itu. Mak pun nak juga rasa rasa ala ala macam Masterchef tu kan hehe.. Memang mudahhhhh benar nak buat cheezy tu cuma tambah air panas, kacau dan siap!!! Terus terang Mak dara katakan bahawa S.I Yummy Cheese memang sedapp dan powerrr sebijik macam yang dijual di KFC tu tapi yang best boleh dibuat dirumah..

Berminat nak dapatkan S.I Yummy Cheese Powder? Anda boleh hubungi adik Muhamad Razeef Che Shamah  hotline 0122054844 atau di FB page ini @S.I Yummy Cheese Powder ye dan harganya ‎satu paket 200g berharga RM10.



p/s: jika ada yang berminat untuk masukkan produk anda dalam "entry sponsor" boleh hubungi mak dara @mrs_martias@yahoo.com ;)