Monday, July 2, 2012

Trafik Blog Bicara Mak Dara Petang Ini

Haaa ini dia report card mak untuk petang ni.. Nak report apa? bukan report exam ye sebab mak dah lama tinggalkan sekolah hehe.. Ni nak report tentang trafik ke blog  picisan mak ni hehe..Trafik ke blog mak ni idok le sekencang blogger blogger hebat dan otai dan blog mak ni hanyalah blog personal dan penuh dengan entry meroyan hehe namun walaubagaimanapun mak amat bersyukur dan amat berterima kasih kepada setiap seorang dari anda yang sudi singgah ke blog mak ni tau...



Berikut adalah pageview blog BICARA MAK DARA  untuk hari ini iaitu dari pagi sampai pukul 5  petang tadi..Syukur alhamdullilah.. Tak sangka ada juga yang sudi singgah dan melawat mak di rumah orang tua err silap di blog mak ni hehe.. Jutaan terima kasih mak ucapkan kepada semua yang sudi datang singgah ye.. sayang korang ketat ketat...muahhhhhh

Sesi Photografi Underwater Bersama Mak Dara

Is it a bird? Is it a plane.. Is it a dugonggg? No!! Its Mak Daraaaa hehehe..

Haaa warning sebelum meneruskan niat untuk membaca entry ini nak dikhaborkan bahawa entry ini  terdapat unsur unsur meroyan.. Ibu mengandung dan teman yang mempunyai lemah jantung harap harap berhati hati ketika membaca ye.. Hahahaha macam seriusss je entry ni siap ada warning lagi.. kau hadoooo hahahaha maap le ye.. Sejak balik camping dari Port Dickson bersama geng MALAYSIAN BACKPACKERS CLUB dan juga keluarga, kepala mak ada sikit ting tong.. Maunya tak ting tong kak jemah oiii gatai sangat nak buat underwater shoot gunakan kamera GoPro yang baru saja somi mak belikan.. Kata somi mak tak sesuai nak tangkap kat laut pd ni sebab airnya tak clear sangat, kalau kat swiming pool ok lah. Namun dek ketegaq ya amat bak kata orang kedah mak nakkkk jugak.. Dan dek maleh nak layan meroyan isterinya diturutkan juga oleh somi mak dara tu.. Nak tengok hasilnya.... tadaaaaaaa....

perhatian ini bukan dugong ye hahahaha
ini Mak Dara dan anak Mak si Adza Danina 

haaa macam dalam adengan filem jaws tu tak hahaha

anak teruna mak si Eqal pun nak join hehe

Nina dengan sepupunya Nadhirah

nina memang teror le bukak mata dalam air laut haha

mak nak cuba bukak mato tapi podeh ya amat

feeling ala ala dalam americas next toip model wakakakakakaka
dapat bukak mata kocikkk jo.. jadilah daghi takdo langsung haha

Bermula dongan mak lopeh tu habis semua ahli keluarga mak kalut nak menyelam untuk ambik gambar diorang dalam air.. macam macam style ade haha.. Yang tensionnya bila air masuk telinga sampai sekarang mak rasa bongap lagi telinga mak ni ha.. pekak sebelah dibuatnya kalau tak baik lagi nanti petang nak ke klinik.. Haaa underwater punya penangan kauuuuu hehe... Takpelah ini kiranya percubaan pertamalah nak buat sesi photografi underwater dalam laut PD.. hehehe mmg meriah.. ini gambor dalam air kat atas darat nanti mak kasi upload ye..Sekarang tengah rancang nak buat kat swiming pool pulak maybe kat K KLUB Melawati kot insyaallah.. Tak pun meh mak pinjam atau sewa kolam ko porigi kat umah ekau untuk fotoshoot boleh hahaha..