Tuesday, July 3, 2012

PINTU TAUBAT

Drama PINTU TAUBAT adalah sebuah drama bersiri hasil skrip Mak Dara dan suami iaitu Martias Ali. Drama ni merupakan skrip ke 45 yang telah Mak Dara tulis. Drama ni telah pun ditayangkan di Astro Oasis pada oktober 2010 dan telah pun diulang tayang lagi sebentar tadi di ASTRO OASIS . Syukur alhamdulilah drama ini sering dan kerap benar diulang tayang oleh Astro Oasis.




Drama ini adalah terbitan Jurey Rosli dari World Evolution Brain Sdn Bhd. Dan lagu tema drama ini dinyanyikan oleh Oja. 
.

Drama bersiri PINTU TAUBAT ini adalah rantaian cerita-cerita tantang kisah kisah manusia yang insaf dan mencari pengampunan daripada Allah SWT atas keterlanjuran dosa yang dilakukan. Penampilan khas Ustaz Ismail Kamus untuk menterjemah ayat-ayat Al-Quran sebagai pedoman. Ada tak yang pernah menonton drama mak ni hehehe..


Macam Macam Ragam

Namanya Bella.. Adza Isabella... berumur 5 tahun 6 bulan tapu perangainya mak aiii ngalahkan baby hehehe.. Aktiviti yang paling disukai oleh bella ialah...

 posing.. 

 posing.. 

dan posing.. 

maknanya pantang nampak kamera mesti nak posing je kejenya.. Maybe sebab masa mak ngandungkannya dulu mak memang suka bebenor lah hai nangkap gambar sendiri.. Kejap kejap snap snap kejap kejap klik klik sampai somi mak naoik heran tapi dah terbiasa dengan angin meroyan mak maka dibiorkan aje mak dengan peel mak tu.. Tak sangka pulak bila dah bersalin penyakit gila posing depan kamera dah terkenan pada anak bongsu mak dara tu pulak hahahaha...Sampai dalam akaun  instagram mak ni penuh dengan gata posing nye aje..

Tapi yang buatkan mak tak tahan perut bantai gelak dengan keluarga mak apabila mak snap pic ini...


waduhhh makkk... dengan ekspersi wajahnya dengan tangan peace signnya adoiiiiii macam macam ragam betul anak dara mak sorang ni kan.. Bila memandang akan gambor ni teringat akan mak sekeping gambar yang sering menjadi comment di zaman myspace dulu.. anda tahu yang mana satu.. jap mak kasi upload...


Haaaa kannn lebih kurang aje riaksi wajah Bella dengan baby ni kannnn hahahahahaha...


Jangan HINA Permulaan Seseorang..


Jadi Pesan Mak Dara... Don't Judge People...