Wednesday, July 11, 2012

Oh Mak Gayah.. Satu Keluarga Jatuh Sakit...

 

Seperti yang anda semua dapat lihat .. ubat ubatan di atas tu adalah koleksi ubat ubat mak dara dan anak anak.. Hari ni masuk 2 hari kami semua asyik muntah muntah dan demam..Bagi mak dara biarlah mak dara sorang aje yang menanggung sakit ni.. Kesian bila tengok anak anak pun longlai dek kerana tak larat nak ke bilik air muntah muntah.. sedih tengok semua lembik lembik jadinya..

Doakan semoga kami cepat sembuh ye.. terima kasih semuaaaa.....

ANAKKU RAZALI... Salah Bapak!!!

Mempersembahkan Sebuah Filem Pendek Oleh
(adik teruna Mak Dara hehe)
yang bertajuk...

Photo: Saksikan Anakku Razali - Episod Salah Bapak!
http://youtu.be/RQcZEH8NRds


Haaaaa amacammmmmm apa pendapat anda tentang filem pendek ni? Haaa sekarang jangan ingat dalam keluarga Mak dara ni mak sorang aje yang ada penyakit meroyan.. Adik teruna mak pon  ada juga sipi sipi penyakit meroyan ni dan setelah terbitnya filem ini memang terbukti lah tahap kemeroyanan kami hampir sama hahahahahaha . Moh mak kenalkan para pelakon dalam filem pendek ni....

ADZA EDIE IZUAN
sebagai RAZALI merangkap penulis skrip.. merangkap penerbit,
merangkap pengarah.. merangkap editor bagi filem pendek ini

sebagai BAPAK

ADZA DANIAL HAIQAL (Anak Mak Dara)
sebagai BUDAK

Haaaa dari kawan, adik sampai ke anak semua berlakon dalam filem pendek ni.. Dan kalau nak tahu lokasi rumah yang diorang shooting ni ialah ruang tamu rumah Mak Dara hehe.. Mak Dara tak berlakon? Haaaa tunggu memang dalam planning nak shoot filem pendek parody terbary bertajuk IBU MERTUA KAU.. haaaa kompom makan hati semua mak mertua semalaysia menontonnya hehe.. 

p/s: Mak Dara amat amat menggalakan agar entry ini anda kopipes dan jadikan entry anda.. Aktiviti share mengshare video ini di FB anda juga amat amatlah dialu alukan... tengkiuuuu semua kerana sudi meluangkan masa untuk menonton filem pendek ini.. Lebiuuu lah....




Jangan biarkan diri anda diselubungi misteri...



Adoiiii dah jadi gila mengedit gambor le pulak mak sejak dua menjak ni..royan edit namanya hahaha... Ok tak gambar mak kat atas.. itu temanya Jangan biarkan diri anda diselubungi misteri...modw ala ala padang fasirun sempena bulan ramadhan tak lama lagi ni hehehehe

Mak sekarang sedang berada dalam set lokasi penggambaran rancangan PERJALANAN HIJRAHKU tapi sempat juga mak nak hupdate nih hehehe... 

Pada yang tinggalkan komen jangan marah ye.. Mak memang tak sempat dan terkejar kejar betulkan skrip mak di lokasi ni ha.. Nanti bila mak dah habis shooting mak balas dan membalas kunjungan macam biasa ye... Ok jaga diri bebaik ye jangan nakal nakal ye hehehe