Sunday, August 5, 2012

Mood Raya Sudah Mariiiiiiiiii

Haaaaaaaaaa tu diaaaaaaaa Mood Meroyan Raya Sudah Mariiiiiiiiiiiiiiii... Haaa jaga jaga cik salmah ketika masuk ke blog Mak Dara ni sekarang takut terjangkit mood meroyan raya mak ni pada korang tapi apa salahnya memeriahkan blog dengan mood mood raya kannnn hehehe... Mood raya mak boleh dilihat di sidebar blog mak dara ni ha.. Tak pun kalau pening nak cari moh mak upkan gambor tu ye..





Haaaa amacam terselah tak mood raya mak ni .. Ada bahagian duit raya terkumpul, tempat cari ketupat, Geng makan moreh, sampul duit raya, permintaan lagu raya, resepi kuih raya pun ada..Nasib baik angin meroyan mak ni di tahap stabil lagi kalau tak mak plan nak gantung ketupat reben dengan lampu lip lap kasi meriahhhh uolsss hehe.. Apa lagi jom le meriahkan blog dengan mood raya jom.... ngeee ;)